Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ

Το ντέρμπι της Δράμας ανάμεσα στη Δόξα και τον Άρη ξεχωρίζει από την αγωνιστική δράση της Κυριακής (10/12) στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. Επίσης, θα αναμετρηθούν ΑΟ Τρίκαλα-Απόλλων Λάρισας στο θεσσαλικό ντέρπι. Αναλυτικά οι σημερινοί αγώνες:

Κισσαμικός – ΑΕ Σπάρτης
ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο ΑΟΧ Κισσαμικός, μετά το 0-1 της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Άρη. 2/2 το εντός έδρας ρεκόρ των γηπεδούχων μέχρι τώρα, με τέρματα 5-1.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Εκτός μάχης ο τραυματίας Σεληνιωτάκης.
ΣΠΑΡΤΗ: Ντεμπούτο στον πάγκο της Σπάρτης για τον θωμά Γράφα, ο οποίος διαδέχτηκε τον Παναγιώτη Τζαναβάρα. 0-1-2 μακριά από το γήπεδό τους οι Λάκωνες μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Χωρις νέες απουσίες.

Δόξα Δράμας – Άρης
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Νίκη για να μειώσει τη διαφορά της από την κορυφή θέλει η Δόξα Δράμας. 2-1-0 εχουν εντός έδρας οι «μαυραετοί» μέχρι τώρα, με μηδέν παθητικό (6-0 γκολ).
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Μοναδικός απών ο τραυματίας Λίτσκας.
ΑΡΗΣ: Το απόλυτο στο πρωτάθλημα θα προσπαθήσει να διατηρήσει ο Άρης. Οι «κιτρινόμαυροι» ξέρουν ότι αν περάσουν και από τη Δράμα θα έχουν έρθει ακόμα πιο κοντά στο μεγάλο τους στόχο, που είναι η άνοδος.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Εκτός μάχης οι Τζανακάκης, Μιλούνοβιτς και Νίκιτς.

Πανσερραϊκός – Βέροια
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο Πανσερραϊκός, μετά τη νίκη του επί του Καραϊσκάκη με 2-0 και το άνευ αγώνος τρίποντο με τον Αχαρναϊκό. Over τα 4/5 παιχνίδια των Σερραίων μέχρι τώρα (χωρίς το 3-0 με Αχαρναϊκό).
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Πρακτικά πλήρης η αποστολή των «λιονταριών».
ΒΕΡΟΙΑ: Με καλή ψυχολογία η «βασίλισσα», μετά τις δύο διαδοχικές νίκες στα τελευταία της παιχνίδια. No goal τα 4/5 ματς πρωταθλήματος.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Χωρίς σημαντικά προβλήματα η Βέροια.

Παναιγιάλειος -Εργοτέλης
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Στις νίκες θέλει να επιστρέψει ο Παναιγιάλειος, που προέρχεται από τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Under τα 3/4 πιο πρόσφατα των Αιγιωτών.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Εκτός μάχης ο Τσερκέζος.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Την πρώτη του νικη ψάχνει ο Εργοτέλης, με το κλίμα να είναι «βαρύ» για τον Τάκη Γκώνια. ΑΠό τέσσερις ήττες προέρχονται οι Κρητικοί, με ισάριθμα over.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Θα μείνουν εκτός οι Λαμπάκης, Ροβίθης, Κούρτι, Κυριαλάνης και Χανιωτάκης.

Αιγινιακός – Καραϊσκάκης
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα παραταχθεόι ο Αιγινιακός, προκειμένου να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Τη χειρότεη άμυνα έχουν οι γηπεδούχοι, με 16 γκολ.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ:
ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ: Την εξαιρετική του πορεία θέλει να συνεχίσει ο Καραϊσκάκης στο πρωτάθλημα. Οι Αρτινοί, μετρούν τέσσερις νίκες και δύο ήττες και βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Ααπουσιάζουν οι Άτσκα, Καψάλης, Φίλιος, Μιχάλης, Τσάκαλος, Σιαράβας, Μπαλαδήμας.

Απόλλων Πόντου – Καλλιθέα
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: Στα τρίποντα θέλει να επιστρέψει ο Απόλλων, που προέρχεται από μία ήττα και μία ισοπαλία. 4/6 under στα παιχνίδια των γηπεδούχων.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Θα μείνουν εκτός οι Μιλοσάβλιεφ και Ν’Λουντουλου
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Σημαντική βαθμολογική ανάσα πήρε η Καλλιθέα, που επικράτησε με 2-1 του Παναιγιάλειου την προηγούμενη αγωνιστική. 0-1-2 το ρεκόρ των φιλοξενούμενων εκτός έδρας.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ:

ΑΟ Τρίκαλα – Απόλλων Λάρισας
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ: Την παραίτησή του υπέβαλε ο Σωτήρης Αντωνίου μετά τα άσχημα αποτελέσματα του ΑΟΤ από το ξεκίνημα, ωστόσο, δεν έγινε δεκτή από τη διοίκηση του συλλόγου. Αήττητοι οι Θεσσαλοί στα τέσσρρα τελευταία, αλλά με μόλις μία νίκη.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Εκτός ο τιμωρημένος Ανδρεόπουλος και οι τραυματίες Τσίπρας και Τσιάρας.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Θετικό το κλίμα στις τάξεις του Απόλλωνα Λάρισας, μετά τη νίκη επί του Αιγινιακού την περασμένη εβδομάδα. Με δύο τρίποντα στα τρία τελευταία, οι γηπεδούχοι έχουν ανασάνει βαθμολογικά. No goal τα 5/6 φετινά τους ματς.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ:

  • Football League

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις