Με το βλέμμα στους υποψήφιους των εκλογών της Ερασιτεχνικής Νίκης

Στην τελική ευθεία έχουν εισέλθει οι εκλογές της Ερασιτεχνικής Νίκης οι οποίες είναι προγραμματισμένες για το Σάββατο 28 Μαρτίου. Σήμερα, Πέμπτη (26/3) στις 20:00 λήγει η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του μητρικού σωματείου που θα προκύψει μετά την εκλογική διαδικασία. Ως είθισται οι περισσότεροι υποψήφιοι θα υποβάλλουν σήμερα, τελευταία ημέρα, την υποψηφιότητά τους οπότε θα γίνουν γνωστά τα ονόματα αυτών που θα θελήσουν να συμμετάσχουν στο σχήμα που θα αναλάβει το δύσκολο έργο της διοίκησης του συλλόγου σε μία από τις πιο δύσκολες συγκυρίες του.

Η οριστικοποίηση του ψηφοδελτίου αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς θα φανεί αν στην προσπάθεια αναγέννησης του ποδοσφαιρικού τμήματος θα θελήσουν να συμμετάσχουν πρόσωπα που μέχρι τώρα δεν είχαν καμία εμπλοκή στα διοικητικά της Νίκης και που μπορούν να συνεισφέρουν και οικονομικά.

Η σχετική ανακοίνωση της προκήρυξης των εκλογών και της εκλογικής διαδικασίας όπως είχε δημοσιευτεί μετά τη Γενική Συνέλευση των μελών της Ερασιτεχνικής:

“Η εφορευτική επιτροπή που εκλέχθηκε από τη Γενική Συνέλευση του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου “Η Νίκη” στις 16-3-2015 και αποτελείται από τους Καραγιάννη Δημήτριο, Αντωνίου Νεκτάριο, Αθανασίου Παναγιώτη, Κουτσούκη Γεώργιο και Χατζηδημητρίου Μιχαήλ, ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 18/3 μέχρι και την Πέμπτη 26/3, καθημερινά κατά τις ώρες 11:00-14:00 και 18:00-21:00 θα βρίσκεται στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου στο γήπεδο “Παντελής Μαγουλάς” και:

1ον) Θα δέχεται υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο των εκλογών της 28ης Μαρτίου που θα διενεργηθούν στα γραφεία του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» και ώρα 10:00-20:00.

2ον) Θα δέχεται υποψηφιότητες για την Εξελεγκτική Επιτροπή.

3ον) Θα δέχεται εγγραφές νέων μελών του συλλόγου, ενώ τα υπάρχοντα μέλη θα μπορούν να τακτοποιούν τις συνδρομές τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015 και ώρα 21:00. Για πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα εκλέγειν και εκλέγεσθαι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην εφορευτική επιτροπή. Τα μέλη του συλλόγου μπορούν να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους και την ημέρα των εκλογών.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις