«Ανάσα» για ΑΟΤ, 3-1 τον Απόλλωνα Λάρισας

Την πρώτη τους εντός έδρας νίκη πήραν τα Τρίκαλα, που επικράτησαν δύσκολα του Απόλλωνα Λάρισας.

Με γκολ των Ζγκούρη και Τόμιτς (2), τα Τρίκαλα επικράτησαν με 2-1 του Απόλλωνα, που είχε προηγηθεί με τέρμα του Τσιλούλη. Έντονες ήταν οι αποδοκιμασίες από τους φίλους των γηπεδούχων σε αρκετά σημεία του αγώνα.

Στο 15′ σημειώθηκε η πρώτη ευκαιρία, με τον Καπό να κάνει το σουτ και τον Φιρινίδη να αποκρούει, ενώ στην επαναφορά ο Ντίνας δεν βρήκε στόχο. Στο επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, με τον Τσιλούλη να φεύγει στην κόντρα και να νικά με πλασέ τον Αποστολίδη. Στο 37′ ο ΑΟΤ κατάφερε να ισοφαρίσει, με τον Ζγκούρη, ο οποίος είχε περάσει τρία λεπτά νωρίτερα ως αλλαγή, να σκοράρει με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γκόλια.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 48′ με το σουτ του Τόμιτς να περνά άουτ και στο 53′ το γυριστό του Καπού να μην βρίσκει στόχο. Οι Λαρισαίοι απάντησαν με το σουτ του Μαυριά να φεύγει άουτ. Στο 65′ ο ΑΟΤ κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τόμιτς. Στο 72′ ο Τόμιτς διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα, κάνοντας το 3-1, με πλασέ μετά από γέμισμα του Αποστολίδη. Δοκάρι είχαν οι γηπεδούχοι στο 87′ σε κεφαλιά του Καπού.

ΣΚΟΡΕΡ: 37′ Ζγκούρη, 65′, 72′ Τόμιτς – 16′ Τσιλούλης

ΑΟ Τρίκαλα (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Κοτσώνης, Βέρτζος, Τζόκιτς, Γροντής, Τόμιτς (86′ Χιντζίδης), Ντίνας (77′ Μπουντόπουλος), Μίλιεβιτς (34′ Ζγκούρη), Καπός.

Απόλλων Λάρισας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σκούπρας (87′ Ιορδανίδης), Σάββας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Β. Ανδρέου, Χατζής, Αγρόδημος (73′ Σουλίδης), Μαυριάς (64′ Βουτσιάς), Σαχινίδης,Τσιλούλης.

Διαιτητής: Τεβεκέλης (Μακεδονίας)

liganews.gr

  • ΑΟ Τρίκαλα
  • Απόλλων Λάρισας

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις