Παίκτης του Απόλλωνα Λάρισας ο πρώτος ύποπτος για τα στημένα

Στην ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας ανήκει ο ένας από τους 4 Ελληνες ποδοσφαιριστές της Football League που εμπλέκονται στο κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού, όπως αποκάλυψε η «Δίκη στον ΣΚΑΪ».

Πρόκειται για αμυντικό, ο οποίος ερευνάται μαζί με άλλα 13 άτομα που στοιχημάτιζαν σε παράνομη ιστοσελίδα. Η εισαγγελία Λάρισας επέστρεψε τη δικογραφία στην αστυνομία για να συνεχίσει την προανάκριση, καθώς διερευνώνται τα κακουργήματα της στοιχηματικής απάτης με αλλοίωση αποτελεσμάτων και του ξεπλύματος χρήματος.

Οι δύο διαχειριστές της ιστοσελίδας που συνελήφθησαν, κατονόμασαν τον «εγκέφαλο» του κυκλώματος, ο οποίος είναι απότακτος υπαξιωματικός του στρατού και κατάγεται από τη Νάουσα. Οι δύο συλληφθέντες ισχυρίστηκαν ότι δύο φορές την εβδομάδα πήγαιναν τα κέρδη σε μετρητά στη Θεσσαλονίκη και τα παρέδιδαν στον πρώην στρατιωτικό. Οι αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο να υπάρχει και τέταρτο πρόσωπο που είναι πρώην αστυνομικός και φέρεται να διαχειρίζεται πολλές στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Όπως αναφέρθηκε στη τηλεοπτική εκπομπή, ήδη δόθηκε εντολή για άρση του απορρήτου ώστε ν’ ανοίξουν τραπεζικοί λογαριασμοί, κινητά τηλέφωνα και υπολογιστές. Οι ύποπτοι στοιχημάτιζαν μεγάλα ποσά σε αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και της Football League.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, την οποία εποπτεύει η εισαγγελέας εφετών Αθηνών Βιργινία Σακελλαροπούλου, έχει εντοπίσει άλλες δύο παράνομες στοιχηματικές ιστοσελίδες και κινείται αυτεπαγγέλτως. Η δικογραφία εστάλη στον προϊστάμενο της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών Ηλία Ζαγοραίο.

Την ίδια ώρα, πρόεδρος ΠΑΕ της Football League θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορούμενου μέσα στον Ιανουάριο του 2018 για εμπρησμό εκ προθέσεως!

Με παρέμβασή του στην τηλεοπτική εκπομπή, ο νομικός εκπρόσωπος του Απόλλωνα Λάρισας, Θανάσης Μαμάκος ανέφερε: «Δεν έχουμε καμία ενημέρωση για τη συγκεκριμένη δικογραφία επισήμως, ούτε για τα πρόσωπα που εμπλέκονται. Εμείς έχουμε αμέριστη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και είμαστε στη διάθεση όλων για να βοηθήσουμε. Φυσικά, καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιες τακτικές… Αν πληροφορηθούμε αρμοδίως πως οποιοσδήποτε παίκτης μας εμπλέκεται σε μία τέτοια υπόθεση, τότε θα κινηθούμε άμεσα και θα λάβουμε κάθε μέτρο για να προστατεύσουμε την ομάδα μας, η οποία σε καμία περίπτωση σαν σύνολο δεν εμπλέκεται σε τέτοια γεγονότα…».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις