Προσφυγές και αποχωρήσεις στον Απόλλωνα Λάρισας!

Οι Σάκης Θεοδοσιάδης, Χρήστος Τζάνης κινήθηκαν νομικά κατά του Απόλλωνα Λάρισας. Παρελθόν και οι Κραβαρίτης, Ιορδανίδης.

Δύο από τα διαζύγια που βγήκαν προ λίγων εβδομάδων στον Απόλλωνα Λάρισας μόνο βελούδινα δεν αποδεικνύονται. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, τόσο ο πρώην προπονητής των «κυανόλευκων», Σάκης Θεοδοσιάδης, όσο και ο πρώην εξτρέμ, Χρήστος Τζάνης κινήθηκαν νομικά σε βάρος της ΠΑΕ!

Αμφότερων οι προσφυγές είχαν προγραμματιστεί να εκδικαστούν τη Δευτέρα (18/12) ενώπιον της Α’ ΕΕΟΔ. Ωστόσο, οι Θεσσαλοί ζήτησαν και πήραν αναβολή για την εκδίκαση της προσφυγής του Θεοδοσιάδη για τις 15 Ιανουαρίου… Είναι προφανές ότι οι οικονομικές εκκρεμότητες προς το πρόσωπό του δεν διευθετήθηκαν…

Σε ό,τι αφορά στον Τζάνη, το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι η ΠΑΕ δεσμεύτηκε πως έως τις 27 Δεκεμβρίου θα πληρώσει 2.500 ευρώ (σε αυτό το ποσό μείωσε τις απαιτήσεις του ο ποδοσφαιριστής), ώστε το συμβόλαιό του να λυθεί και ο ίδιος να μπορέσει να πάρει μεταγραφή.

Φυσικά, υπάρχουν και άλλες εκκρεμότητες. Οι Πέτρος Κραβαρίτης, Νίκος Ιορδανίδης μετά το παιχνίδι με τον ΑΟ Τρίκαλα δεν πήραν ξανά μέρος σε προπόνηση. Πήραν άδεια μέχρι να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό και να λυθούν τα συμβόλαιά τους. Κάτι τέτοιο, όμως δεν έχει γίνει και δεν αποκλείεται, εάν δεν βρεθεί λύση άμεσα, να ακολουθήσουν και αυτοί τη νομική οδό…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις