Βαζάκας: Χωρίς ευρώ…

Τη λύση, έστω και την ύστατη στιγμή προσμένει ο Γιώργος Βαζάκας για την Αναγέννηση Καρδίτσας, όπως δήλωσε μετά τη νίκη της ομάδας του με 1-0 απέναντι στην Σπάρτη εντός έδρας. Ο Γιώργος Βαζάκας σημείωσε και αυτός, όπως και ο Παναγιώτης Πλαβούκος, πως τα προβλήματα είναι πολλά και ότι κάποια στιγμή πρέπει να πληρωθούν.Αναλυτικά:

«Να ευχαριστήσω πρώτα και μετά να δώσω μπράβο στα παιδιά. Την χτίσαμε το καλοκαίρι με τόσα προβλήματα. Τα παιδιά είναι απλήρωτα και όμως εδώ πάλεψαν, έχοντας πει να μείνουν εδώ μέχρι 20 Δεκεμβρίου, μήπως και βρεθεί λύση. Μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί. Μπορεί αύριο να φύγουν χωρίς ευρώ, να κάνουν διακοπές. Αλλά βλέπετε πως ήταν εδώ.
Σε ένα ματς κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, έδειξαν πως είναι εδώ και έχουν αξία, ακόμη και για παραπάνω. Κάποια στιγμή πρέπει να πληρωθούν τα παιδιά. Μέχρι τώρα δεν βγάλαμε τίποτα έξω.
Τα κρατήσαμε όλα μέσα, γιατί ήταν για το καλό της Αναγέννησης. Πρέπει να παρθούν αποφάσεις και να δοθούν λύσεις, για να μπορέσει η ομάδα να προχωρήσει. Περιμένουμε και αύριο τελευταία μέρα, μήπως και έρθει ο Μίλερ και λέω μήπως, γιατί εδώ και τέσσερις εβδομάδες ακούμε το “αύριο έρχεται, την άλλη έρχεται” και ακόμη δεν έχει έρθει, για να δούμε τι θα γίνει.
Εγώ, το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές είμαστε μια οικογένεια και ματώσαμε. Θα μπορούσαμε να έχουμε και άλλους βαθμούς, αλλά αυτή η… σκιά δεν μας το επέτρεψε. Ευτυχώς κλείσαμε με νίκη την χρονιά και τα υπόλοιπα θα τα πούμε αύριο».
Πηγή: Liganews.gr

  • Αναγέννηση Καρδίτσας
  • Γ Βαζάκας

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις