Η τελευταία στροφή της Β΄ Ε.Π.Σ.Θ.

Δίχως άγχος για τις ομάδες θα διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική της Β΄ κατηγορίας αφού αυτές που προβιβάζονται είναι ήδη γνωστές. Το Σαββάτο θα γίνουν οι τέσσερις από τους πέντε αγώνες ενώ την αυλαία θα ρίξει ο αγώνας Αργοναύτες-Παγασητικός την Κυριακή.
Το Σάββατο στις 15:30 έχουμε τρεις αγώνες. Ο Τοξότης θα υποδεχθεί τον Κένταυρο στο βοηθητικό του ΕΑΚ με σκοπό να σπάσει το αρνητικό σερί των πέντε τελευταίων αγωνιστικών. Η Ακρόπολη

…θα αντιμετωπίσει τον Ελευθεριακό στο Σέσκλο, με σκοπό μόνο τη νίκη για να βρεθούν στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφού σε περίπτωση ανόδου του πρωταθλητή στη Γ΄ Εθνική ο πέμπτος προβιβάζεται στην πρώτη κατηγορία.
Στο γήπεδο των Καναλίων δοκιμάζεται ο ΆνθιμοςΓαζής. Ο τοπικός Απόλλων έχοντας κερδίσει ήδη την άνοδο θα παίξει χωρίς άγχος, ενώ σε περίπτωση νίκης πιάνει την δεύτερη θέση.

Το απόγευμα του Σαββάτου η πρωτοπόρος Σκόπελος θα φιλοξενήσει τον Πηλέα στο νησί. Σε γιορτινή ατμόσφαιρα θα διεξαχθεί ο συγκεκριμένος αγώνας αφού η διοίκηση της Σκοπέλου ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις για την πρωτοπόρο ομάδα.
Τέλος, την Κυριακή στην Σούρπη θα δώσει τον τελευταίο αγώνα του για φέτος ο Παγασητικός που σε περίπτωση ”γκέλας” της Ακρόπολης θα πιάσει αυτός την πέμπτη θέση.
Το ρεπό της θα κάνει η Δάφνη.

Eπιμέλεια: Κων/νος Αγγελόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις