Υποψήφια για το νέο Δ.Σ. της Νίκης η Φωτεινή Κοκκινάκη


Μοιράσου το άρθρο

Σήμερα στις 21:00 λήγει η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιότητας από τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να βρίσκονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ερασιτεχνικής Νίκης μετά τις εκλογές του Σαββάτου (28/3).

Οι περισσότεροι υποψήφιοι προτιμούν να υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους την τελευταία στιγμή, ενώ ορισμένοι απ’ αυτούς έχουν ήδη εγγραφεί στα «κιτάπια» της εφορευτικής επιτροπής.

Μία υποψηφιότητα που υποβλήθηκε σήμερα το πρωί και προκαλεί έκπληξη εκ πρώτης ανάγνωσης, είναι αυτή της Φωτεινής Κοκκινάκη. Την κόρη του αείμνηστου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Νίκης Βόλου, Μίμη Κοκκινάκη, είχαμε συνηθίσει να την βλέπουμε να δίνει τις μάχες της στα Δημοτικά συμβούλια του πρώην Δήμου Νέας Ιωνίας και νυν Δήμου Βόλου καθώς στις τελευταίες Δημοτικές εκλογικές αναμετρήσεις βρίσκεται πάντα σε εκλόγιμη θέση.

Η Φωτεινή Κοκκινάκη μεγάλωσε όπως είναι φυσικό σε ένα σπίτι γεμάτο ποδόσφαιρο και Νίκη καθώς πρώτα με τον πατέρα της και μετά με τον αδερφό της, Κυριάκο Κοκκινάκη, η ομάδα αποτελούσε μέρος της καθημερινότητας και της οικογένειάς της.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις