Γ. Βλιώρας: Η Ανάληψη αξίζει να παραμείνει στην Α1 ΕΣΚΑΘ

Ένα πολύ σημαντικό ντέρμπι “επιβίωσης” στην Α1 ΕΣΚΑΘ ανάμεσα στην ΑΕΒ Διμηνίου και στην Ανάληψη θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο στις 7μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας. Και οι δύο αντίπαλες ομάδες “καίγονται” για τη νίκη, αφού όποια χάσει μπαίνει σε μεγάλες περιπέτειες (στην καλύτερη περίπτωση κι εφόσον παραμείνει η Νίκη στη Γ’ Εθνική, όποια ομάδα χάσει, θα κληθεί να δώσει μπαράζ με το Δαναό Τρικάλων)…

 

…Ο τεχνικός της Ανάληψης Γιώργος Βλιώρας δήλωσε στο goalpost.gr : “Πιστεύω πως θα γίνει ένα πολύ δυνατό ματς. Μακάρι να μην είχαν έρθει έτσι τα πράγματα και να μην περιμέναμε την τελευταία αγωνιστική για να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία.
Η Ανάληψη, όπως έδειξε και στο τελευταίο παιχνίδι με τον πρωτοπόρο της κατηγορίας Ερμή Αγιάς, όπου ηττηθήκαμε στην παράταση, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Όλα τα παιδιά είναι αποφασισμένα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και το ερχόμενο Σάββατο στο ματς με την ΑΕΒΔ. Είμαι αισιόδοξος πως όλα θα πάνε καλά και πως η ιστορική ομάδα της Ανάληψης θα καταφέρει να διατηρηθεί στην κατηγορία”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις