Έρχονται εξελίξεις στον Απόλλωνα Λάρισας

Η Παρασκευή (29/12) είναι καθοριστική μέρα για τον Απόλλωνα Λάρισας όσον αφορά τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας καθώς επίσης και τις αποχωρήσεις στον σύλλογο μετά από συνάντηση που θα γίνει την συγκεκριμένα μέρα μεταξύ του τεχνικού Νίκου Θεοδοσιάδη και του προέδρου Παναγιώτη Μαντζανά.

Παράλληλα ο Τρικαλινός επιχειρηματίας θα συναντηθεί και με παίκτες που πιθανότατα θα αποχωρήσουν από τον σύλλογο και ήδη έχουν βγει αυτά τα ονόματα στη δημοσιότητα.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ομάδας:

«Με την επιστροφή του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας κ. Παναγιώτη Μαντζανά έχουν δρομολογηθεί μια σειρά εξελίξεων στην ομάδα.

Καταρχήν θα υπάρξει σύσκεψη με τον τεχνικό κ. Νίκο Θεοδοσιάδη το μεσημέρι της Παρασκευής (29/12) όπου θα κατατεθεί η επίσημη αξιολόγηση του έμψυχου υλικού της ΠΑΕ μέχρι τώρα.

Στην ατζέντα υπάρχουν ακόμη τα θέματα των υπό αποχώρηση αλλά και των προτάσεων απόκτησης παικτών. Κατόπιν θα υπάρξει με τον κ. Μαντζανά συνάντηση κάποιων ποδοσφαιριστών που ζήτησαν να μιλήσουν μαζί του.

Σκοπός του προέδρου μας, είναι να θωρακίσει την ομάδα με τον πλεον κατάλληλο τρόπο, ώστε αφενός μεν να έχει μια όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στο 2018 αλλά και να δείξει προς όλες τις κατευθύνσεις ότι ο Απόλλωνας είναι οικογένεια και έτσι θα πρέπει να λειτουργεί και να συμπεριφέρονται όλα τα μέλη του, ανεξαρτήτως των όποιων παροδικών δυσκολιών, μπορεί να υπάρχουν.

Ειδάλλως δεν έχουν θέση σε αυτήν…».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις