Γκόλιας: «Την ιστορία τη γράφουν οι παρόντες»

Ο Δημήτρης Γκόλιας είναι ένας από τους 22 τολμηρούς που βάζουν υποψηφιότητα για μία θέση στο νέο Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης, στις αυριανές εκλογές του Συλλόγου. Θέλει τόλμη για να μπεις μπροστά στα δύσκολα και η Νίκη αυτή την χρονική περίοδο περνά μία από τις πιο κρίσιμες καμπές της ιστορίας της. Το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου του συλλόγου με δηλώσεις του στο goalpost.gr και στον Γιώργο Αποστολακόπουλο, δίνει το στίγμα της υπάρχουσας κατάστασης στην ομάδα, τον σχεδιασμό που γίνεται για την επόμενη μέρα και εξηγεί γιατί είναι αναγκαία η συμμετοχή του κόσμου στην εκλογική διαδικασία.
Αναλυτικά:

-Πόσο δυσκολεύει η κατάσταση όσον αφορά τη συμμετοχή της Νίκης στη Γ’ Εθνική μετά και τις δηλώσεις Κοντονή και Γκιρτζίκη;
«Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα. Στη Γ.Σ. της ΕΠΟ αρχές Ιούνη θα κριθούν όλα. Εξάλλου είναι θέμα της Ομοσπονδίας να αποφασίσει αν η απόφαση που θα πάρει θα εφαρμοστεί την αγωνιστική περίοδο που έρχεται ή την περίοδο 2016-17».

-Προετοιμάζεστε και για τα δύο σενάρια;
«Ό,τι και αν αποφασιστεί εμείς θα πρέπει να εμφανιστούμε πανέτοιμοι. Ήδη παρακολουθούμε ποδοσφαιριστές από όλη τη Μαγνησία οι οποίοι είναι υποψήφιοι να αγωνιστούν στην ομάδα. και μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για δύο ομάδες, καθώς θα ενεργοποιηθούν ξανά οι Ν.Α. Νίκης στο Β’ τοπικό, οπότε θα χρειαστούν αρκετοί ποδοσφαιριστές. Σίγουρα υπάρχουν αρκετοί καλοί παίκτες στην ομάδα Νεων και Παίδων και θα αξιοποιηθούν ανάλογα με τις εισηγήσεις του προπονητή που θα έρθει στην ομάδα σε συνεργασία με τον κ. Μπράτσο και τον κ. Σπυριδάκη που είναι προπονητές αυτών των ομάδων»

-Με το Π. Μαγουλάς υπάρχει κάποια εξέλιξη; Εφόσον μιλάμε για δύο αγωνιστικές ομάδες, χωρίς να υπολογίζουμε τις ακαδημίες, το γηπεδικό αποτελεί προφανώς προτεραιότητα.
«Είναι έτοιμη η μελέτη…πρόκειται για μία μεγάλη παρέμβαση στις γηπεδικες εγκαταστάσεις σε όλα τα επίπεδα. Στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που περνάμε το εγχείρημα γίνεται ακόμα πιο δύσκολο…Είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά και οι αρμόδιοι φορείς θα στηρίξουν αυτή την προσπάθεια. Το γήπεδο είναι της Ερασιτεχνικής και απευθύνεται σε ερασιτέχνες αθλητές και νεαρά παιδιά».

-Μέσω του προσωπικού σου προφίλ στο facebook* απευθύνεις έκκληση στους φίλους της Νίκης να προσέλθουν και να ψηφίσουν. Πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή του κόσμου σ’ αυτή την προσπάθεια αναγέννησης του ποδοσφαιρικού τμήματος;
«Είναι ζωτικής σημασίας. Πάντα ο κόσμος της Νίκης στήριζε την ομάδα…Τώρα ίσως στο κρισιμότερο σημείο της 90χρονης Ιστορίας μας πέφτει σε εμάς το βάρος της τεράστιας ευθύνης να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη θέση που έχει περιέλθει. Βοηθάω σημαίνει συμμετέχω. Ας μην ξεχνάμε ότι την ιστορία τη γράφουν οι παρόντες».

*Η ανάρτηση στο προσωπικό προφίλ του Δημήτρη Γκόλια σχετικά με τις επικείμενες εκλογές στην Ερασιτεχνική Νίκη:
«Το Σάββατο 28/03/2015 διεξάγονται οι εκλογές ανάδειξης νέου Δ.Σ. στην Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου.
Στην πιο δύσκολη -ίσως- στιγμή της 90χρονης Ιστορίας της, καλούμαστε όλοι εμείς που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε με το όνομα ΝΙΚΗ στα χείλη μας και την καρδιά μας, να βοηθήσουμε την ομάδα να βρει τον δρόμο της.
Βοηθάω την ομάδα σημαίνει…ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ και ψηφίζω όποιους από τους εικοσιδύο (22) υποψηφίους κρίνω ικανότερους να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια Αναγέννησης του Συλλόγου.
Όλοι οι Νικιώτες κοντά στην ομάδα τώρα που μας έχει ανάγκη πιο πολύ από ποτέ…
Την Ιστορία την γράφουν οι παρόντες!!!
Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ…»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις