Για να “κλειδώσει” τα πλέι οφ στις Σέρρες (η αποστολή)

Τους έξι βαθμούς στους δύο τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος θέλει να κατακτήσει ο Ολυμπιακός Βόλου καθώς το ρεπό της Λαμίας του εξασφαλίζει έναν βαθμό στο πρωτάθλημα των πλέι οφ. Πρώτο βήμα η νίκη στις Σέρρες κόντρα στον Εθνικό που θα κλειδώσει και τη συμμετοχή του στο μίνι πρωτάθλημα με έπαθλο την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Από το αυριανό (Σάββατο 28/3, 15.00) παιχνίδι θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Κλάρενς Μπιτάνγκ (δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής), Γρηγόρης Κυζιρίδης (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες) και Λευτέρης Γιαλούσης (εκτίει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του).

Αντίθετα, στη διάθεση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου θα βρίσκονται και πάλι οι Στάθης Ρόκας, Αλέξανδρος Νικολιάς και Αλέξανδρος Ζέρης, οι οποίοι εξέτισαν με την ποινή τους.

Οι 18 ποδοσφαιριστές που συμπεριελήφθησαν στην αποστολή για τον αγώνα με τον Εθνικό Σερρών είναι οι εξής: Μπαλντομπαλίεφ, Μπέριαν, Μπουτζίκος, Θέος, Ρίζος, Ζέρης, Κασμερίδης, Νικολιάς, Καρράς, Μαργαρίτης, Διαμαντόπουλος, Μπάρμπας, Τριανταφυλλάκος, Σκοπελίτης, Μακρυδημήτρης, Ρόκας, Κεσίδης, Ιντζίδης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις