Στοίχημα: Με Μάιντζ και Αμιάν

Παιχνίδια για όλα τα… γούστα περιλαμβάνει το κουπόνι πάμε στοίχημα του Σαββάτου και το Betarades.gr έχει καταλήξει σε έξι αναμετρήσεις. Συγκεκριμένα θα μας απασχολήσουν συναντήσεις από τα πρωταθλήματα της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Πρέμιερ Λιγκ και της Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, αλλά και από το μπάσκετ σε Ελλάδα και Τουρκία. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε τα reviews των στοιχηματικών εταιριών, όπως για παράδειγμα η Interwetten, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας.

Μάιντζ με κάλυψη

Ξεκινάμε από την Μπουντεσλίγκα και τον αγώνα Μάιντζ – Άουγκσμπουργκ, στον οποίο θα πάμε με τον 1 DNB σε απόδοση 1.90 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Η Μάιντζ είναι μία από τις ομάδες της κατηγορίας που ξέρουν καλά να εκμεταλλεύονται τον παράγοντα έδρα, στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς μπροστά στο κοινό της είναι αήττητη με τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Η Άουγκσμπουργκ δεν διακρίνεται για τη σταθερότητά της, στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της έχει μόνο δύο νίκες και οι γηπεδούχοι έχουν σήμερα το προβάδισμα.

Δε χάνει η Αμιάν

Συνεχίζουμε με Γαλλία και την αναμέτρηση Ρεν – Αμιάν, με την επιλογή μας να είναι το Χ2 σε απόδοση 1.90. Μεσοβδόμαδα η Ρεν πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Ανζέ, επικρατώντας με 1-2, πανηγυρίζοντας, ταυτόχρονα, την έκτη νίκη της στα επτά τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις (6-0-1). Από την άλλη, η Αμιάν συνέχισε την εξαιρετική της πορεία, επιβλήθηκε 2-1 της Ντιζόν, πήρε το τρίτο διαδοχικό της “τρίποντο”, ενώ παρέμεινε αήττητη για όγδοο σερί ματς (5-3-0). Θεωρούμε ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν όλα τα φόντα να συνεχίσουν την πολύ καλή πορεία τους και να πάρουν ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.

Με τα γκολ στο “Γκούντισον Παρκ”

Περνάμε στην Πρέμιερ Λιγκ και τον αγώνα Έβερτον – Χάντερσφιλντ, στον οποίο θα πάμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.12. “Ξέσπασε” μεσοβδόμαδα η Έβερτον, επικράτησε 4-0 εντός έδρας της Γουέστ Χαμ, επιβεβαιώνοντας, παράλληλα, το Over 2.5 γκολ για 9η φορά στα δέκα τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Η Χάντερσφιλντ, από την πλευρά της, διασύρθηκε 5-0 από την Άρσεναλ, για ένα ακόμη ματς εμφάνισε σημαντικές αμυντικές αδυναμίες, δεν είναι τυχαίο ότι στις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις που έχει δώσει, είδε την εστία της να παραβιάζεται 13 φορές! Περιμένουμε και σήμερα ένα “ανοιχτό” παιχνίδι, το ενδεχόμενο να σημειωθούν περισσότερα από 2.5 τέρματα θα μπει στις επιλογές μας.

Προβάδισμα η Μπόλτον

Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι έρχεται από την Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας και το παιχνίδι Μπόλτον – Μπάρνσλεϊ, με την επιλογή μας να είναι το 1 DNB σε απόδοση 1.81. Η Μπόλτον την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με το “βαρύ” 5-1 από τη Γουλβς, αποτέλεσμα το οποίο έβαλε τέλος σε ένα επτά αγώνων στους οποίους μετρούσε δύο νίκες και πέντε ισοπαλίες, ενώ εντός έδρας είναι αήττητη στα τέσσερα πιο πρόσφατα (2-2-0). Η Μπάρνσλεϊ, από την πλευρά της, προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες, στις οποίες δεν έχει καταφέρει καν να σκοράρει και δύσκολα θα κατορθώσει να πάρει κάτι καλό σήμερα.

Ένα Under και ένα Over

Περνάμε στο μπάσκετ και τον αγώνα ΠΑΟΚ – Κολοσσός Ρόδου, στον οποίο επιλέγουμε το Under 150.5 σε απόδοση 1.90. Ο “δικέφαλος” έχει βελτιωθεί το τελευταίο διάστημα και αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στην άμυνά του. Κέρδισε τον Άρη 63-57, περιόρισε τη Νεπτούνας στο δεύτερο ημίχρονο αν και ηττήθηκε τελικά με 82-69 και περιόρισε τον ΑΓΟΡ στην έδρα του στους 73 πόντους. Ο Κολοσσός έχει επιθετικό πρόβλημα, 62 πόντους πέτυχε κόντρα στο Λαύριο, 54 με τον Ολυμπιακό και πραγματικά καλός επιθετικά ήταν μόνο στον αγώνα με τον Πανιώνιο του Καλαφατάκη στην δεύτερη αγωνιστική. Στην άμυνα θα στηριχθεί και απόψε ο ΠΑΟΚ, θα πάμε με το Under.

Τέλος, θα μας απασχολήσει η αναμέτρηση Τόφας Μπούρσα – Γαλατασαράι, με την πρότασή μας να είναι το Over 161.5 σε απόδοση 1.91. Η Τόφας είναι εξαιρετική επιθετικά, σημειώνοντας 85 πόντους ανά αγώνα στην BSL και 87.6 στο Eurocup. Η Γαλατασαράι τελευταία έχει εμφανίσει πολύ μεγάλα σκορ, νίκη 106-84 με Γεσιλκγιρεσούν, ήττα 103-82 από Τραμπζονσπόρ, ήττα 86-78 από Μπάγερν, νίκη 81-91 με Χάποελ και νίκη 98-71 επί Μπουγιουκτσεκμετσέ. Περιμένουμε υψηλό σκορ στο συγκεκριμένο ματς, θα επιλέξουμε το Over.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

  • betaradesgr
  • bethomegr

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις