Στοίχημα: Υποτιμάται η Σίτι, με το No Goal στο Οπόρτο

Πέφτει η αυλαία της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, με πολλές θέσεις να έχουν βρει ήδη κάτοχο, αλλά κάποιες να παραμένουν «ανοιχτές». Θα μας απασχολήσει η αγωνιστική δράση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, όπως επίσης και το Eurocup από το κουπόνι του μπάσκετ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα, αλλά και τα νόμιμα καζίνο που λειτουργούν στην Ελλάδα!

Προβάδισμα στη Μάντσεστερ Σίτι

Ξεκινάμε τα προγνωστικά στοιχήματος με την αναμέτρηση Σαχτάρ Ντόνετσκ – Μάντσεστερ Σίτι, όπου επιλέγουμε 2 DNB σε απόδοση 2.00 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Οι Ουκρανοί παίζουν για δύο αποτελέσματα, καθότι προκρίνονται και με ισοπαλία, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος της Νάπολι στο ματς με τη Φέγενορντ. Είναι η ομάδα που αξίζει να περάσει στους «32» της διοργάνωσης, αφού έχει τρεις νίκες σε πέντε ματς, έχασε μόνο από Μάντσεστερ Σίτι και Νάπολι εκτός έδρας. Την ίδια στιγμή, η Σίτι μετράει 5/5 νίκες και είναι σίγουρα πρώτη στον όμιλο, σήμερα αναμένεται να παραταχθεί με αλλαγές στο αρχικό σχήμα, καθώς δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Παρ’ όλα αυτά, παραμένει μια ομάδα που έρχεται από 20 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, ακόμη και οι αναπληρωματικοί της είναι πολύ ποιοτικοί παίκτες, επιλέγουμε 2 DNB σε απόδοση 2.00.

Με το No Goal στο Οπόρτο

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Πόρτο – Μονακό, όπου επιλέγουμε το No Goal σε απόδοση 1.90. Ένα αποτέλεσμα υπάρχει σήμερα για την Πόρτο και αυτό είναι η νίκη. Οι Πορτογάλοι χρειάζονται το «τρίποντο» για να τερματίσουν σίγουρα δεύτεροι και να μην ενδιαφέρονται για το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα του ομίλου ανάμεσα σε Λειψία και Μπεσίκτας. Έρχονται από τρεις σερί ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις, τελευταία εκ των οποίων το εντός έδρας 0-0 με την Μπενφίκα, σ’ ένα ματς όπου κυριάρχησαν στο δεύτερο μέρος και αδικούνται απ’ το αποτέλεσμα. Παντελώς αδιάφορη η Μονακό, θα παίξει με αλλαγές στην ενδεκάδα, το Σάββατο κατάφερε μετά κόπων και βασάνων να επιστρέψει στις επιτυχίες έπειτα από τέσσερα ματς, με το εντός έδρας ισχνό 1-0 επί της Ανζέ. Δύσκολα θα απειλήσουν οι Μονεγάσκοι, επιλέγουμε NG.

Σκοράρουν στη Λειψία

Πάμε στην αναμέτρηση Λειψία – Μπεσίκτας, όπου επιλέγουμε το Goal / Goal σε απόδοση 1.95. Ένα καλύτερο αποτέλεσμα από την Πόρτο χρειάζεται σήμερα η Λειψία, που θα παραταχθεί με μοναδικό στόχο τη νίκη κόντρα στην Μπεσίκτας. Από την πλευρά τους οι “μαύροι αετοί” εξασφάλισαν πρωτιά και πρόκριση στους “16” και θα παραταχθούν σήμερα με πολλές αλλαγές, καθώς βασικά στελέχη δεν ταξίδεψαν στη Γερμανία. Παρ’ όλα αυτά, οι Τούρκοι έχουν δείξει την ποιότητα τους στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, δεν έχουν ήττα στον όμιλο, σκόραραν σε όλα τα παιχνίδια. Θεωρούμε ότι θα τα καταφέρουν και σήμερα, πάμε με το G/G.

Υψηλό σκορ στην Ανδόρρα

Κλείνουμε με την αναμέτρηση Ανδόρρα – Τορίνο για το Eurocup, όπου επιλέγουμε Over 161.5 πόντους σε απόδοση 1.90. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων, με τις δύο ομάδες να κοντράρονται για δεύτερη φορά φέτος. Η Τορίνο επικράτησε 92-86 στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, σήμερα είναι το φαβορί εκ νέου, καθώς η Ανδόρρα είναι απογοητευτική στη διοργάνωση, όπου μετράει ρεκόρ 1-5. Παρ’ όλα αυτά, εντός έδρας είναι πιο αποδοτική επιθετικά, ενώ απ’ την άλλη η Τορίνο δεν παίζει καλή άμυνα και δέχεται 86.5 πόντους ανά αγώνα στο Eurocup. Πάμε στην επιλογή του Over 161.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

  • Προγνωστικά Στοιχήματος
  • Πάμε Στοίχημα
  • Στοίχημα
  • betarades

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις