Μεϊκόπουλος: «Αν το πιστέψουμε, θα το καταφέρουμε»

Ανάμεσα στους 22 που υπέβαλλαν υποψηφιότητα για την εκλογή τους στο νέο Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης είναι ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος. Ο Αλέξανδρος ανήκει στο νέο “αίμα” των ανθρώπων που θέλουν να συνδράμουν ενεργά και με ανιδιοτέλεια στην ανοικοδόμηση της ποδοσφαιρικής Νίκης αλλά και να βοηθήσει με φρέσκιες ιδέες στη διαμόρφωση μίας υγιούς βάσης στην οποία θα στηριχθεί το σωματείο για τα επόμενα χρόνια. «Όλοι μαζί, ενωμένοι σαν γροθιά πρέπει να πιστέψουμε στην αναγέννηση της Νίκης. Αν το πιστέψουμε,θα το καταφέρουμε», δηλώνει ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος σχετικά με την υποψηφιότητά του στις εκλογές της «μαμάς» Νίκης. Η σχετική δήλωση:

«Η Νίκη Βόλου είναι για μας τους νέους: ιδέα, τρόπος ζωής. Είναι η ομάδα που μεγαλώσαμε, χαρήκαμε, κλάψαμε και πανηγυρίσαμε γι’ αυτήν. Χαρήκαμε που την είδαμε μετά από τόσα χρόνια στα σαλόνια της Superleague, τσατιστήκαμε γιατί παράγοντες την οδήγησαν στο γκρεμό. Εγώ προσωπικά και πολλοί άλλοι νέοι, μαζί με φίλαθλους αγνούς Νικιώτες που αγαπούν αυτό τον ηρωικό ιστορικό σύλλογο συμμετέχουμε στις εκλογές της ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου για την ανάδειξη ΔΣ.
Καλούμε τους φιλάθλους της Νέας Ιωνίας, του Βόλου, της Μαγνησίας να συμμετάσχουν σε αυτές τις εκλογές, οι οποίες έχουν ιστορική σημασία, καθώς κρίνεται το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδας. Όλοι μαζί, ενωμένοι σαν γροθιά πρέπει να πιστέψουμε στην αναγέννηση της Νίκης. Αν το πιστέψουμε,θα το καταφέρουμε.
Προσωπικά, θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην χάραξη μιας νέας πορείας για τη Νίκη Βόλου αντάξια της Ιστορίας της.
Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος του Βασιλείου, φοιτητής Πολιτικός Μηχανικός στο ΠΘ»

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις