Στοίχημα: Επιλογές από Γαλλία και Ρουμανία

Με σημαντικές αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η δράση του τετραημέρου στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα. Η αγωνιστική της Σούπερλιγκ κλείνει με τον αγώνα Λεβαδειακός – Πανιώνιος, στην Ισπανία η Μάλαγα υποδέχεται την Μπέτις, ενώ στην Πρέμιερ Λιγκ η Έβερτον φιλοξενεί τη Σουόνσι. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα, αλλά να βρείτε και πολύ ενδιαφέροντα άρθρα σχετικά με τα παιχνίδια καζίνο, όπως για παράδειγμα το blackjack κανόνες και στρατηγικές!

Με το Over 2.5 στο Λανς

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Λανς – Τουρ, όπου επιλέγουμε το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.80. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Β’ Γαλλίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στην κατάταξη. Οι γηπεδούχοι έρχονται απ’ το εκτός έδρας 2-2 με την Παρί, σ’ ένα ματς όπου προηγήθηκαν στο 16’, βρέθηκαν να χάνουν στο 53’, αλλά ισοφάρισαν στο 65’. Ήταν η πέμπτη φορά που δε χάνουν στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (2-3-1), συνήθως σκοράρουν, ειδικά εντός έδρας. Στο γήπεδο τους κέρδισαν τα τελευταία 4/5 ματς πρωταθλήματος, σκόραραν τουλάχιστον 2 γκολ σε κάθε ματς. Στον αντίποδα, η Τουρ είναι ουραγός της βαθμολογίας με μόλις 5 πόντους συγκομιδής, δέχεται γκολ με το… τσουβάλι και είναι παντελώς ανάξια εμπιστοσύνης. Έρχεται από τέσσερις σερί ήττες, εκτός έδρας δέχεται πάντα γκολ. Λογικά το σκορ θα πάει ψηλά, επιλέγουμε Over 2.5.

Με το διπλό της Ντιναμό Βουκουρεστίου

Πάμε στην αναμέτρηση Τιμισοάρα – Ντιναμό Βουκουρεστίου, όπου επιλέγουμε διπλό σε απόδοση 2.00. Πρόκειται για αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής της Α’ Ρουμανίας. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 9η θέση της κατάταξης με 25 πόντους, πορεύονται χωρίς νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (0-4-1), δε σκόραραν ποτέ πάνω από ένα γκολ σ’ αυτή τη σειρά αγώνων. Έρχονται απ’ την εκτός έδρας ήττα 1-0 κόντρα στην Κλουζ, σήμερα υποδέχονται τη φορμαρισμένη Ντιναμό Βουκουρεστίου, που έρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες και συνολικά τέσσερις στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Στους 33 πόντους οι φιλοξενούμενοι, κέρδισαν εμφατικά τα τελευταία δύο εκτός έδρας ματς με Γκαζ Μετάν (0-3) και Σέπσι (0-3), σήμερα μπορούν να πάρουν ακόμη ένα διπλό.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

  • betaradesgr
  • bethomegr

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις