Τσόσιτς και Βράνιες κρίνουν τα πλάνα του Χιμένεθ

Ο Μανόλο Χιμένεθ περιμένει να διαπιστώσει οριστικά αν θα μπορεί να υπολογίζει ή όχι σ τις υπηρεσίες των Όγκνιεν Βράνιες και Ούρος Τσόσιτς στο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο το προσεχές Σάββατο για την πρεμιέρα του δευτέρου γύρου.

Ο Βόσνιος και ο Σέρβος συνεχίζουν από τη μέρα της επιστροφής από άδεια ατομικό πρόγραμμα και για να μπουν στα πλάνα του προπονητή της ΑΕΚ θα πρέπει μέχρι την Τρίτη ή το πολύ Τετάρτη να μπουν σε φουλ ρυθμούς. Ούτως ή άλλως προέρχονται από απραξία, που στην περίπτωση του Τσόσιτς είναι πολύ μεγάλη.
Αν αμφότεροι είναι διαθέσιμοι, τότε κόντρα στον Παναιτωλικό είναι πολύ πιθανό να συνθέσουν, δίπλα στον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, την τριάδα της άμυνας στο 3-5-2, με τον Μπακάκη να παίζει δεξί μπακ-χαφ και τον Λόπες αριστερά. Αν Βράνιες και Τσόσιτς δεν τα καταφέρουν, τότε Λαμπρόπουλος και Μπακάκης θα πλαισιώσουν τον Τσιγκρίνσκι, με τον Γκάλο να διατηρείται δεξιά.
Ένα δίλημμα που υπάρχει αφορά στο κέντρο, καθώς απόντος του Σιμόες σίγουρα θα παίξει ο Γαλανόπουλος έχοντας στο πλευρό του πιθανότατα τον Κονέ. Πάντως με την επάνοδο του Τσόσιτς δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί στο κέντρο. Όσον αφορά στις θέσεις μπροστά, Λιβάγια (που αναμένεται να ξεπεράσει την εμπύρετη αμυγδαλίτιδα), Αραούχο και Χριστοδουλόπουλος μοιάζουν σίγουροι. Ο Μασούντ θα είναι σίγουρα στην αποστολή και αναμένεται να κάνει ντεμπούτο.

  • ΑΕΚ

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις