Αντίστροφη μέτρηση για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ

Κάτω από άκρα μυστικότητα καταστρώνονται τα πλάνα ενίσχυσης του ΠΑΟΚ εν όψει του δεύτερου γύρου της Super League και των υποχρεώσεων του στο Κύπελλο Ελλάδας. Διοίκηση και τεχνική ηγεσία βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή προκειμένου να καταλήξουν στις θέσεις που θα ενισχυθεί

ο ΠΑΟΚ και το κυριότερο στους παίκτες που θα αποκτηθούν, προκειμένου ο Δικέφαλος του Βορρά να πετύχει τους στόχους του. Το βασικό χαρακτηριστικό που θα πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι η ετοιμότητα προκειμένου να μπουν αμέσως στα… βαθιά.
Πρώτη προτεραιότητα στην οικογένεια του Δικεφάλου είναι η απόκτηση ενός αριστερού μπακ με το όνομα του Νικλας Χουλτ να είναι στην κορυφή της μεταγραφική λίστας, ενώ υπάρχουν και οι περιπτώσεις των Τόσκα και Αζεβέδο.
Τα ευχάριστα πάντως έρχονται από τον Κάρλος Σαμπράνο. H ενδεχόμενη αποχώρηση του 28χρονου στόπερ, ανοίγει μια θέση ξένου με αποτέλεσμα οι Θεσσαλονικείς να μπορούν να κινηθούν για την απόκτηση δύο μη κοινοτικών την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Η σύσκεψη κορυφής για τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ έγινε στο «Μακεδονία Παλάς» παρουσία του Ιβάν Σαββίδης, του γιου του Γιώργου και των Ράζβαν Λουτσέσκου και Λούμπος Μίχελ. Οι τέσσερις άνδρες συζήτησαν για τις θέσεις που το ρόστερ χρειάζεται ενίσχυση, αλλά και για τους παίκτες που πρόκειται ν’ αποχωρήσουν και είναι σίγουρο πως μετά την έλευση του νέου χρόνου αναμένονται σημαντικές εξελίξεις.

  • ΠΑΟΚ

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις