Ν. Μακρίδης: «Ήμουν και θα είμαι εργάτης της Νίκης»

Ο Νίκος Μακρίδης είναι από τους ανθρώπους της Ερασιτεχνικής Νίκης που έχει δεχθεί τα περισσότερα πυρρά καθώς ήταν αυτός που ανέλαβε την καυτή πατάτα της ομάδας μπάσκετ των χιλίων προβλημάτων. Αν και δεν θεωρείται μπασκετικός, είναι αλήθεια πως κατάφερε να βρίσκεται πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει μία χρονιά που στην αρχή της έμοιαζε με χαμένη υπόθεση. Τα λάθη του τα παραδέχεται και ο ίδιος αλλά λάθη δεν κάνουν μόνο οι πεθαμένοι αναφέρει ο ίδιος στη μίνι ανάκριση του goalpost.gr και του Γιώργου Αποστολακόπουλου:

-Πόσο διδακτικοί ήταν για σένα αυτοί οι μήνες που κλήθηκες να υπηρετήσεις το μπάσκετ του Συλλόγου από τη θέση του εφόρου;

«Για μένα αυτοί οι μήνες ήταν ένα σχολείο. Μέχρι τώρα έβλεπα μόνο το αποτέλεσμα της προσπάθειας των αθλητών των ομάδων του συλλόγου που παρακολουθούσα από την κερκίδα και δεν φανταζόμουν ποτέ πόσο σκληρή δουλειά απαιτείται απλά για να αγωνιστεί μία ομάδα. Το εγχείρημα γίνεται ακόμα πιο δύσκολο όταν σ’ αυτή την προσπάθεια συμμετέχουν λίγοι. Πραγματικά δεν ξέρεις προς τα πού να κάνεις».

-Κατηγορήθηκες για λάθη που κόστισαν στο κύρος της ομάδας

«Λάθη δεν κάνει μόνο αυτός που δεν κάνει τίποτα και να στο πω λαϊκά: λάθη δεν κάνουν μόνο οι πεθαμένοι. Δεν αρνούμαι πως έχω κάνει λάθη και αρκετά από αυτά είναι και μεγάλα. Όμως όσοι με κατηγορούν για τα λάθη μου ας μου αναγνωρίσουν και αυτά που έχω προσφέρει, που κατά την προσωπική μου άποψη δεν είναι λίγα».

-Σε ποιον τομέα θα προσφέρεις τις υπηρεσίες εφόσον εκλεγείς από τα μέλη του Συλλόγου;

«Θα ήθελα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο ποδόσφαιρο που κατέχω πολύ περισσότερο από το μπάσκετ, όμως εγώ έχω μάθει να είμαι εργάτης της Νίκης και θα εργασθώ με αυταπάρνηση όπου μου ζητηθεί».

Ακολουθεί η τοποθέτηση του Νίκου Μακρίδη στο προσωπικό του προφίλ στο Facebookσχετικά με τις εκλογές της Ερασιτεχνικής Νίκης:

«Το Σάββατο, στις εκλογές του Ερασιτέχνη της Νίκης κρίνεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό το μέλλον της μέλλον του Συλλόγου! Δε θέλω να πω πολλά ούτε να περιαυτολογήσω. Το σίγουρο είναι πως χωρίς τη ΣΥΜΒΟΛΗ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, ΕΝΟΤΗΤΑ του ΚΟΣΜΟΥ μας, η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ! Γι’ αυτό στις μέρες, στις ώρες που απομένουν, με ενισχυμένο αίσθημα επαγρύπνησης, μαχητικότητας και ευθύνης να αποστομώσουμε τις Κασσάνδρες (δεν εννοώ συμπολίτες) να διαψεύσουμε τους ”ΝΙΚΑΡΕΣ” που στόχο έχουν μια ΝΙΚΗ αποδυναμωμένη έως και εξαφανισμένη!

Ε, λοιπόν, δεν θα τους κάνουμε τη χάρη!

ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!

ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!

ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!

Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΧΤΕΣ!

Θεωρώ χρέος μου ότι κληρονόμησα από τους προγόνους μου, να το υπηρετήσω πιστά και να το παραδώσω ακέραιο και άθικτο στις επόμενες γενιές! Θα συμβάλλω και πάλι σε αυτές τις εκλογές για την αναγέννηση της ιστορικής μας ομάδας και ζητώ την ψήφο σας για να προσφέρω τις υπηρεσίες μου με όλες μου τις δυνάμεις!»

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ ΣΤΗ ΜΑΙΑΝΔΡΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις