Με πρωταγωνιστή τον Κοντοβά, πέρασε ο Σαρακηνός από τον Μαγνησιακό

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεπέρασε ο Σαρακηνός το εμπόδιο του Μαγνησιακού, στην έδρα του οποίου κέρδισε σήμερα το πρωί με σκορ 3-0 πετυχαίνοντας ένα τέρμα στο πρώτο ημίχρονο και δυο στο δεύτερο μέρος, έχοντας σ΄αυτό το διάστημα μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κοντοβά, που “παραβίασε” την αντίπαλη εστία ισάριθμες φορές, με απευθείας εκτελέσεις φάουλ…

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε στο 35′ με σουτ του Τσιούρη από θέση πλάγια δεξιά κι αυτό αποτέλεσε το σκορ ημιχρόνου, αφού η πρωτοβουλία του Σαρακηνού δεν προσέφερε κάτι περισσότερο στην ομάδα του Γ. Φασουράκη.
Στο δεύτερο 45λεπτο και συγκεκριμένα στο 55′, ο Κοντοβάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ, που έστειλε τη μπάλα χαμηλά- διαγώνια, έκανε το 0-2 βάζοντας πολύ δύσκολα στους γηπεδούχους, που έμειναν και με δέκα παίκτες, αφού σε αυτό το σημείο αποβλήθηκε ο Γκέρτσος, ως τελευταίος παίκτης που έκανε του φάουλ.
Στο 88′ και πάλι με απευθείας εκτέλεση φάουλ, που αυτή τη φορά πέρασε την μπάλα πάνω από το τείχος και την έστειλε στο “παραθυράκι” της εστίας του Μιχαλόπουλου, ο Κοντοβάς διαμόρφωσε το τελικό 0-3.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν κυρίως στο β’ μέρος να μπουν στο παιχνίδι, έχοντας κάποιες καλές στιγμές με τους Γκέρτσο, Χατζητρακόσια και Τσένα, από τις οποίες όμως δεν κατάφεραν να κερδίσουν κάτι.
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Μιχαλόπουλος, Ζάγκας, (75′ Θεοδωρόπουλος), Βασιλείου, Κοντοβάς, Γκέρτσος, Προβιάς, (46′ Τσένα), Χατζητρακόσια, Μάιπας, Δανιλόπουλος, Λιάρος (46′ Κρανιάς), Δεμίρης (46′ Πανόπουλος)
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Ντούρο, Σιδηρόπουλος, Ηλ. Ρακής, Τσαρδακάς, Καλαμάτας (83′ Μελίσσης), Ντίτσιος (65′ Ρέλος), Κοντοβάς, Τσιουρής, Αν. Μαστακούλης (20′ λ. τρ. Θάνος), Γκάμπας (76΄ Αγερώτης)

  • Μαγνησιακός
  • Σαρακηνός
  • Ρεπορτάζ Αγώνα

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις