Εύκολο “τρίποντο”… έδρας, για Διαγόρα

Κυριάρχησε από νωρίς και δίκαια επικράτησε ο Διαγόρας επί της Αγίας Παρασκευής με 3-0 σε μία αναμέτρηση που έγινε στην έδρα του κι από πολύ νωρίς οι γηπεδούχοι πήραν σαφές προβάδισμα στο σκορ, ικανό να διατηρήσει το νικηφόρο αποτέλεσμα υπέρ τους, δεδομένης και της ποιοτικής διαφοράς των δύο ομάδων…

Το 1-0 έγινε στο 12ο λεπτό, με πέναλτι που κέρδισε ο Κουβελάς κι εκτέλεσε ο ίδιος.
Έξι λεπτά αργότερα (18΄) και πάλι ο Κουβελάς εκμεταλλεύθηκε λάθος των αμυντικών και με εύστοχο πλασέ έκανε το 2-0.
Στο 26ο λεπτό έγινε το 3-0 μετά από σέντρα του Γουτούλη από αριστερά κι αυτογκόλ από τους παίκτες της Αγίας Παρασκευής, όπου Παναγιώτου και Λούμπαρδος μπερδεύτηκαν σε μία περίεργη φάση και τελικά μετά από κόντρες είδαν η μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας τους.
Στο 80ο λεπτό υπήρξε χαμένο πέναλτι για τους γηπεδούχους, όταν ο Γάρος ανατράπηκε, την εκτέλεση ανέλαβε ο Κουβελάς, όμως τερματοφύλακας της Αγίας Παρασκευής Τσιτσιρίκος απέκρουσε την μπάλα.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Β. Βουραζέρης, Καραμανλής, Δημητριάδης, (46′ Κ. Καραπλιάγκος), Πρασσάς, Ν. Βουραζέρης, Σπ. Καραπλιάγκος, Κουβελάς, Καναβός (65′ Τρελόπουλος), Πάσχος, (62′ Γάρος), Καλιακούδας, Γουτούλης (73′ Μαυρίδης).
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τσιτσίρικος, Κούκιος, Παναγιώτου (46′ Ιωακειμίδης), Λούμπαρδος Χατζημητροφάνης, Γιαννούλας, Μπόλης, Λιάτσικος, Καραγιάννης, Σαμαράς (78′ Μπούργος), Μεγαγιάννης.

  • Διαγόρας
  • Αγ Παρασκευή
  • Ρεπορτάζ Αγώνα

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις