Ευχές στους τραυματίες Μ. Σουάρες κι Αν. Μαστακούλη από το Σαρακηνό

Η σκέψη και οι ευχές όλων στο Σαρακηνό, Διοίκησης, τεχνικής ηγεσίας και παικτών, αυτές τις ημέρες βρίσκονται κοντά σε δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι είχαν την ατυχία να υποστούν σοβαρούς τραυματισμούς. Πρόκειται για τους Μ. Σουάρες και Αν. Μαστακούλη με τον πρώτο να έχει χειρουργηθεί την Δευτέρα που μας πέρασε και το δεύτερο να περνά την πόρτα του χειρουργείου την προσεχή Παρασκευή…

Ο Σουάρες υπέστη ρήξη χιαστού σε α΄αγώνα προετοιμασίας κόντρα στον Ηρακλή το καλοκαίρι και ο δεύτερος τραυματίστηκε στο γόνατο (μηνίσκο) την περασμένη Κυριακή στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Μαγνησιακό και θα χειρουργηθεί την προσεχή Παρασκευη στη Λάρισα.
Και οι δύο ποδοσφαιριστές αποτελούν εξαιρετικής ποιότητας παίκτες, που κοσμούν το τοπικό ποδόσφαιρο κι αποτελούν πρωτοκλασάτες επιλογές για την ομάδα του Σαρακηνού.
Ωστόσο, ο Σουάρες εξαιτίας αυτού του τραυματισμού δεν κατάφερε τη φετινή περίοδο να αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα, αντίθετα με τον Ανέστη Μαστακούλη που είχε συμμετοχή ως βασικός σε όλες τις αναμετρήσεις, πλην του αγώνα με τον Πύρασο, όπου πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή.
Όμως, αυτό που έχει σημασία για την επόμενη μέρα είναι ότι οι δύο ποδοσφαιριστές υπολογίζονται από την ομάδα του Σαρακηνού κι άπαντες εκφράζουν τις καλύτερες τους ευχές, να λήξει γρήγορα η περιπέτεια την οποία περνούν και να επιστρέψουν υγιέστατοι πίσω στην ομάδα.

  • Σαρακηνός
  • ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΑΣΤΑΚΟΥΛΗΣ
  • ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΟΥΑΡΕΣ

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις