Τέλος ο Χρ. Καψιώτης από τον Παγασητικό

Τη λύση της συνεργασίας με το Χρήστο Καψιώτη ανακοίνωσαν πριν από λίγο οι παράγοντες του Παγασητικού. Ο Χρήστος Καψιώτης περίπου ένα χρόνο πριν, ολοκλήρωσε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής στην ομάδα των Αλυκών και πέρασε στο επόμενο επίπεδο, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία (26/12/2016). Ολοκλήρωσε την περσινή χρονιά και ξεκίνησε την φετινή αγωνιστική περίοδο…

αντιμετωπίζοντας ωστόσο αρκετά προβλήματα, κυρίως με τον καταρτισμό του ρόστερ. Παρόλα αυτά κατάφερε η ομάδα του Παγασητικού να έχει την αναγνώριση όλων των αντιπάλων της, ότι έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, όμως η βαθμολογική συγκομιδή ήταν πολύ μικρή και μάλιστα μόλις την προηγούμενη Κυριακή σημειώθηκε η δεύτερη νίκη, στο ντέρμπι ουραγών με τον Ανθ. Γαζή.
“Η ομάδα μας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Χρήστο Καψιωτη. Τον ευχαριστούμε πολύ για όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη πορεία της προπονητικής του καριέρας”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των ανθρώπων του Παγασητικού, που αναμένεται να ανακοινώσουν άμεσα το διάδοχο του Χρ. Καψιώτη.

  • Χρήστος Καψιώτης
  • Παγασητικός
  • Λύση Συνεργασίας

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις