Σπουδαία νίκη της Αγ. Παρασκευής, επί του Μαγνησιακού

Τεράστιας σημασίας νίκη για την Αγία Παρασκευή, η οποία στην έδρα της επικράτησε του Μαγνησιακού με 1-0 αν και από το 35′ αγωνιζόταν με 10 ποδοσφαιριστές. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν με πολύ πάθος, έδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο το παιχνίδι, ήταν καλύτεροι και δίκαια κατέκτησαν το πολύτιμο γι’ αυτούς “τρίποντο”. Πολύ μεγάλη ένταση επικράτησε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κι ενδεικτικό αποτελεί ότι αποβλήθηκαν από τους πάγκους τους και οι δύο προπονητές!

Από ένα πέναλτι ζήτησαν οι δύο ομάδες, αρχικά ο Μαγνησιακός στη συνέχεια η Αγία Παρασκευή, τα οποία κακώς δεν δόθηκαν και στις δύο περιπτώσεις.
Οριζόντιο δοκάρι είχαν οι γηπεδούχοι λίγο πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα, στο οποίο κρατήθηκαν επτά λεπτά καθυστερήσεις.
Πολλά προβλήματα είχαν οι φιλοξενούμενοι λόγω απουσιών για διάφορους λόγους (τιμωρίες, τραυματισμοί, φοιτητές) κι ενδεικτικό είναι ότι ο Βασ. Πανόπουλος χρησιμοποίησε ως επιθετικό ακόμα και τον δεύτερο τερματοφύλακα Μιχαλόπουλο, όταν αναγκάστηκε να αποχωρήσει λόγω τραυματισμού στο 80′ ο Λιάρος.
Γενικότερα, το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό σε θέαμα χωρίς καμία φάση μπροστά από τις δυο εστίες. Στο 35΄οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής του Λούμπαρδου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, σε χέρι που έκανε στην αντίπαλη περιοχή, προσπαθώντας να σκοράρει. Με το 0-0 πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 62ο λεπτό από τον Στέλιο Μαλακασιώτη, που ήταν από τους καλύτερους του αγώνα, όταν ο μεσοεπιθετικός της Αγίας Παρασκευής έκανε σουτ από το ύψος της περιοχής, η μπάλα έσκασε μπροστά από τον Βίτσο που έπεσε στη αριστερή γωνιά του για να διώξει και πέρασε από πάνω του πριν καταλήξει στα δίχτυα.
Στο 78′ φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι όταν ο Δανιλόπουλος έγινε κάτοχος της μπάλας που βρισκόταν ψηλά κι τερματοφύλακας Τσιτσιρίκος που έκανε έξοδο τον βρήκε στο πρόσωπο, εντός περιοχής.
Στο 81′ ήταν η καλύτερη φάση του Μαγνησιακού, όταν ο Παναγιώτου έδιωξε με το κεφάλι την μπάλα που είχε πορεία προς τα δίχτυα, μετά από σουτ που έγινε από το ύψος της περιοχής, σε μία φάση που εμπλέκονται πολλοί ποδοσφαιριστές κι ο τερματοφύλακας της Αγίας Παρασκευής ήταν εξουδετερωμένος.
Στο 84′ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να ζητήσουν πέναλτι σε ανατροπή που έγινε στον Καραγιάννη από τον Κοντοβά, ο οποίος στη φάση αυτή αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα κι αποβλήθηκε. Ο διαιτητής Αθηναίος έδειξε φάουλ πάνω στη γραμμή.
Στο 90′ ο Γιαννούλας έκανε εντυπωσιακό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχή, ωστόσο είδε τη μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Βίτσου, οπότε έμεινε το 1-0 ως τελικό αποτέλεσμα.

ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τσιτσιρίκος, Λούμπρδος, Ιωακειμίδης, Παναγιώτου Κούκιος, Τρίμης, Γιαννούλας, Σαμαράς (46′ Μπόλης), Λιάτσικος, Μεγαγιάννης (57′ Μαλακασιώτης, 88′ Κατσαγεωργίου), Καραγιάννης (93′ Μπούργος)
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βίτσος, Κρανιάς, Βασιλείου, Κοντοβάς, Προβιάς, Πανόπουλος, Δεμίρης (46′ Θεοδωρόπουλος), Μάιπας, Δανιλόπουλος, Λιάρος (80′ Μιχαλόπουλος), Χατζητρακόσια (64′ Τσένα)

  • ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΟΛΟΥ
  • Μαγνησιακός
  • Αγ Παρασκευή
  • Ρεπορτάζ Αγώνα

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις