Απάντηση του Άνθιμου Γαζή στη Σκιάθο

Με αφορμή μία παράγραφο* στη δημοσίευση του ρεπορτάζ του αγώνα από τον Α.Ο. Σκιάθου, στην οποία γίνεται αναφορά ώστε ο Άνθιμος Γαζής να δείξει τον ίδιο ζήλο και πάθος και στα υπόλοιπα παιχνίδια, η ομάδα του Νοτίου Πηλίου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απαντά:

Με αφορμή την ανακοίνωση του Α.Ο Σκιάθου(στο σάιτ του συλλόγου), θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε τα κάτωθι.

Η ομάδα μας, η πρώτη ιδρυθείσα ομάδα του Πηλίου, πέρυσι κατέλαβε την πρώτη θέση στην Β’ ΕΠΣΘ με διαφορά από τις υπόλοιπες ενώ τιμήθηκε επίσης από την ΕΠΣΘ με το κύπελλο ΗΘΟΥΣ που για μας ισοδυναμεί με 30-40 πρωταθλήματα αφού κανένας ποδοσφαιριστής ή παράγοντας δεν παρατηρήθηκε με κόκκινη κάρτα ή γράφτηκε σε κάποιο Φ.Α. Εμείς αγωνιζόμαστε με αξιοπρέπεια, διαθέτουμε το μικρότερο ηλικιακά ρόστερ καθώς και ένα πολύ μικρό μπάτζετ αφού οικονομικές δυνατότητες δεν υπάρχουν. Κανένας ποδοσφαιριστής μας δεν πληρώνεται και μόνη τους ευχαρίστηση είναι να αγωνίζονται με τη φανέλα του συλλόγου μας, να ανήκουν σε αυτή την μεγάλη οικογένεια του ΆΝΘΙΜΟΥ ΓΑΖΗ, να διασκεδάζουν αγωνιζόμενοι και να ξεδίνουν, ξεφεύγοντας από κακοτοπιές της εποχής αλλά και τις δύσκολες συγκυρίες που βιώνουμε όλοι μας στην χώρα μας.

Γι αυτό λοιπόν να είστε σίγουροι ότι σε όλα τα μάτς θα αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις, με πάθος, με τεράστια ψυχή που έχουν οι παίχτες μας, ανεξαρτήτου αντιπάλου, βαθμολογικής θέσης και κατηγορίας που βρισκόμαστε. Φυσικά δεν θα ξανακατεβούμε με τόσο ελλιπές ρόστερ σε οποιονδήποτε αγώνα, με μόνο 14 ποδοσφαιριστές όπως σήμερα, καθώς λόγω της μετακίνησης απουσίαζαν βασικοί ποδοσφαιριστές (Κουτσουνίδης, Παπαδόπουλος, Τζήμας, Μυλωνάς, Γεωργιάδης, Σαραφίδης, Λάσκος, Μπακογιάννης, Ξηρόφωτος) καθώς δούλευαν επειδή είναι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ.

ΥΓ: Όσο για τις ύβρεις που δέχθηκαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας και η επίθεση στον προπονητή μας από συγκεκριμένα άτομα, φυσικά και δεν ευθύνεται η διοίκηση του Α.Ο Σκιάθου αν και θα μπορούσε να επέμβει όταν χρειάστηκε, τα καταδικάζουμε.

ΥΓ2: Από τους 14 ποδοσφαιριστές που παρατάχθηκαν στον αγώνα, οι 7 μαθητές αύριο θα πάνε σχολείο. Από αυτούς θα ζητήσουμε να γράψουν και μια έκθεση για το πώς πέρασαν στην εκδρομή τους(έτσι βλέπουμε τα παιχνίδια εμείς και ειδικά σε τέτοιες ηλικίες), για τις εντυπώσεις τους που αγωνίστηκαν απέναντι σε μια τόσο ιστορική, ποιοτική και με αξιόλογους ποδοσφαιριστές ομάδα, και για το πώς πρέπει να αγωνίζονται όπως τους προτείνετε.

ΥΓ3: Τέλος σήμερα στεναχωρηθήκαμε πραγματικά αφού ποδοσφαιριστής μας αποβλήθηκε (με δεύτερη κίτρινη μετά από 2,5 χρόνια) στο 36′ και η ομάδα μας αγωνιζόταν για σχεδόν 60 λεπτά με παίχτη λιγότερο.

ΥΓ4: Όσο για κάποια τοπικά σάιτ(δεν φταίνε αυτοί) που αναφέρουν σωρεία ευκαιριών και 4!!!!! παρακαλούμε δοκάρια….. (ποιος τα δηλώνει αυτά άραγε και για ποιο λόγο?) έχουμε να απαντήσουμε με την ανακοίνωση του Α.Ο Σκιάθου που τα διαψεύδει καθώς γράφει για 2 μόνο αλλά και σε μια τεράστια ευκαιρία που χάθηκε από την ομάδα μας και συγκεκριμένα από τον 16χρονο επιθετικό Άγγελο Κίτσα στο 85′ που σε ανεπανάληπτο τετ α τετ τράνταξε το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Τέλος, ευχόμαστε ειλικρινά καλή συνέχεια στην Σκιάθο και να πετύχει τους υψηλούς στόχους της, όπως επίσης πιστεύουμε το σημερινό να ήταν μια κακή παρένθεση, γιατί οι Σκιαθίτες φημίζονται για την φιλοξενία τους.

*Η παράγραφος στη δημοσίευση του Α.Ο. Σκιάθου στην οποία απαντάει ο Άνθιμος Γαζής: “Ο Α.Ο Σκιαθου ευχεται καλη συνέχεια στην ομαδα των Μηλεων και να συνεχισει με το ιδιο παθος και ζηλο και στα υπολοιπα παιχνιδια του πρωταθληματος…”

  • Άνθιμος Γαζής
  • ΑΟ ΣΚΙΑΘΟΥ

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις