Για τον Παγασητικό… 2-3 στο 93’

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τον Παγασητικό επί του Πηλέα με 3-2, σε αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο ΕΤΒΑ το απόγευμα του Σαββάτου. Το νικηφόρο αποτέλεσμα για τους φιλοξενούμενους, που προηγήθηκαν άλλες δύο φορές κατά τη διάρκεια του αγώνα, πριν σημειώσουν το νικητήριο γκολ,  ήρθε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και πανηγυρίστηκε έξαλλα, όπως ήταν αναμενόμενο, καθώς επετεύχθη επί ενός αντιπάλου που έχει τον ίδιο στόχο- παραμονής στην κατηγορία…

και στην εξέλιξη του πρωταθλήματος, αυτή η νίκη μπορεί να φανεί πολύτιμη.
Στο πρώτο ημίχρονο όπου οι φάσεις ήταν λιγοστές, οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και απόρροια της ανωτερότητας τους ήταν οι πολλές στημένες μπάλες. Σε μία τέτοια φάση άνοιξε το σκορ, όταν στο 11ο λεπτό ο Μυλωνάς με εκτέλεση κόρνερ έστειλε τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και στο ύψος της μικρής περιοχής, εκεί όπου ο Καραγιώργος βρέθηκε αμαρκάριστος και με κεφαλιά δεν δυσκολεύτηκε ν’ ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους.
Από εκείνο το σημείο και στη συνέχεια οι παίκτες του Βαγγέλη Τάχου άρχισαν να οπισθοχωρούν, δίνοντας την πρωτοβουλία στους αντιπάλους τους, οι οποίοι πλησίαζαν όλο και περισσότερο στην περιοχή του Παγασητικού. Έτσι στο 25ο λεπτό, μετά από βαθιά διαγώνια μπαλιά του Καναρά, η μπάλα έφτασε στο Δημόπουλο, ο όποιος πολύ ψύχραιμα πλάσαρε από θέση δεξιά και μέσα στη μεγάλη περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα διαγώνια στο πλαϊνό δίχτυ της εστίας του Αλέξη, που δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Το 1-1 ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες προσπάθησαν για το νικηφόρο αποτέλεσμα, καθώς οποιαδήποτε απώλεια βαθμών έμοιαζε να είναι καταδικαστική…
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν εκ νέου σε 1-2 στο 68ο λεπτό, με σουτ του Ζιώγα μέσα από την περιοχή, για να έχουμε στο 75′ τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν εκ νέου μετά από εκτέλεση φάουλ του Θάνου και κεφαλιά του Ευθυμιάδη.
Όμως η ομάδα των Αλυκών προηγήθηκε για τρίτη φορά, με σουτ του Λαΐου στο 93ο λεπτό που έμελλε να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα, αφού οι παίκτες του Πηλέα δεν είχαν αρκετό χρόνο για να ισοφαρίσουν ακόμη μία φορά, με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται λίγο αργότερα, μέσα στους έξαλλους πανηγυρισμούς των φιλοξενούμενων
ΠΗΛΕΑΣ: Πρωτούλης, Χιούσι, Τσελεπίδης (70′ λ.τρ. Ευθυμιάδης), Καναράς, Αλβανόπουλος (46′ Φώτου), Βαΐτσης, Μπραχιμάι, Σιαμέτης, Δημόπουλος, Θάνος (85′ Δεδούσης), Καζάκης (55′ Βαρσαμάς).
ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Κλεάνθης, Χαλκίδης, Μυλωνάς, Ξηρομερίτης, Ζιώγας, Λάιος, Σίμος, Γκατζούνας, Καραγιώργος, Κουτλούμπασης (75′ Καράνταγλης), Ρουσσάς (70′ Μαστροπαναγιώτης).

  • Παγασητικός
  • Πηλέας
  • Ρεπορτάζ Αγώνα

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις