Δηλώσεις της αναμέτρησης Μαγνησιακός- Πρωτεσίλαος (Video)

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε τις δηλώσεις που ακολούθησαν την αναμέτρηση Μαγνησιακός- Πρωτεσίλαος, που έγινε το Σάββατο (16/12) στο “Κιούπι” κι ολοκληρώθηκε με νικητές τους γηπεδούχους και σκορ 3-0. Στην κάμερα του “goalpost.gr” μίλησαν οι δυο προπονητές, Θανάσης Μπίλης για τους φιλοξενούμενους και Βασίλης Πανόπουλος για τους γηπεδούχους κι αντίστοιχα οι ποδοσφαιριστές Χρήστος Χριστοδούλου και Σωτήρης Χατζητρακόσιας…

Από την πλευρά του Θ. Μπίλης έκανε την ανάλυση του παιχνιδιού και στάθηκε ιδιαίτερα στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του εξαιτίας απουσιών, που οφείλονται κυρίως στις επαγγελματικές υποχρεώσεις των ποδοσφαιριστών του. Ωστόσο απαντώντας σε σχετική ερώτηση τοποθετήθηκε και για τους λόγους που συντέλεσαν στο να έχει μια τόσο καλή πορεία η ομάδα τους, ως τώρα.
Ο Β. Πανόπουλος, επίσης ε΄κανε την ανάλυση του παιχνιδιού και επισήμανε τις διαφορές που είχε η συγκεκριμένη εμφάνιση της ομάδας του σε σχέση με τις προηγούμενες κι αυτή τη φορά είχε ως επακόλουθο να έρθει το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων Χρ. Χριστοδούλου εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες του έκανε λόγο για το μέλλον της ομάδας που αναμένεται ακόμα καλύτερο όταν θα επιστρέψουν και οι απόντες, ενώ κι ο Σ. Χατζητρακόσιας μιλώντας για λογαριασμό των γηπεδούχων επισήμανε πόσο πολύ ήθελε η ομάδα του αυτή τη νίκη, ιδιαίτερα μετά από την εκτός προγράμματος ήττα της περασμένης αγωνιστικής.
Αναλυτικά όλες οι δηλώσεις στο παρακάτω βίντεο…

  • Μαγνησιακός
  • Πρωτεσίλαος
  • ΒΙΝΤΕΟ
  • Video
  • Δηλώσεις
  • Δηλώσεις

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις