“Καθάρισε” στην καταιγίδα

Με το δεύτερο ημίχρονο να διεξάγεται κατά διαστήματα υπό καταρρακτώδη βροχή, ο Σαρακηνός κατάφερε να επικρατήσει στο τοπικό ντέρμπι επί της Αγίας Παρασκευής με 2-0, πετυχαίνοντας και τα δύο τέρματα του στο δεύτερο 45λεπτο. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κι έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες, από τις οποίες θα μπορούσαν να πετύχουν μεγαλύτερο σκορ…

Τελικά με ένα γκολ του Κοντοβά, που είχε και δοκάρι και με ένα γκολ γκολ του Τσιουρή, λύθηκε ο “Γόρδιος Δεσμός” και προστέθηκε ακόμα ένα τρίποντο στην ομάδα του Γιάννη Φασουράκη.
Από την άλλη πλευρά, η Αγία Παρασκευή προσπάθησε για ό,τι καλύτερο κι αξίζει να επισημάνουμε το πνεύμα αγωνιστικότητας που διακρίνει τους ποδοσφαιριστές του Στέλιου Μαλακασιώτη, οι οποίοι κυνήγησαν με πάθος ότι καλύτερο μπορούσαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ιδιαίτερα όσο το σκορ ήταν στο 1-0 που τους έδινε ελπίδες έστω και για την κατάκτηση ενός βαθμού.
Αν και στο πρώτο ημίχρονο χάθηκαν περισσότερες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους, τελικά στο 55 από σέντρα του Τσεκούρα στο δεύτερο δοκάρι και σουτ του Κοντοβά που αρχικά απέκρουσε ο Τσιτσιρίκος, αλλά δεν ήταν αρκετό αυτή αφού η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του, έγινε το 1-0.
Στην επόμενη σημαντική στιγμή της αναμέτρησης στο 71′ πολύ δυνατό σουτ του Κοντοβά από τον άξονα και λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της Αγ. Παρασκευής, για να έχουμε δύο λεπτά μετά (73′) τον Τσεκούρα να βρίσκεται στην περιοχή, να σπάει την μπάλα στον Τσιούρη κι αυτός, αφού πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, έκανε το τελικό 2-0.
Στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης, Καλαμάτας και Χατζημητροφάνης συγκρούστηκαν κεφάλι με κεφάλι, με τον με τον ποδοσφαιριστή της Αγίας Παρασκευής να αποκομίζει ένα μεγάλο σκίσιμο στο τριχωτό της κεφαλής και να μεταφέρεται στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Γενικότερα όμως θα πρέπει να τονίσουμε ότι παρά την ένταση που είχε το παιχνίδι και τις πολύ δυνατές μονομαχίες, σε κανένα σημείο του δεν ξέφυγε από τα αθλητικά πλαίσια και αντίθετα οι ποδοσφαιριστές προσπάθησαν να προστατεύσουν ο ένας τον άλλον, καθώς η αναμέτρηση διεξήχθη σε ένα ιδιαίτερα γλιστερό τερέν και αυτό έκανε κάθε προσπάθεια επικίνδυνη.
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Κοντογιάννης, Ντούρο, Μαστακούλης (85′ Β. Αγερώτης), Γιαμαλής,Τσαρδακάς, Καλαμάτας, Τσεκούρας (83′ Μελίσσης), Κοντοβάς, Τσουρής, Θάνος (75′ Ντίτζιος), Χ. Γκάμπας (68′ Δ. Γκάμπας)
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τσιτσιρίκος, Κούκιος, Παναγιώτου (46′ Τσίλογλου), Ιωακειμίδης, Χατζημητροφάνης (83′ Διαμαντόπουλος), Γιαννούλας., Μπόλης, Λιάτσικος (70′ Στραβέλας), Καραγιάννης, Σαμαράς (68′ Σταματίου), Τρίμης

  • Σαρακηνός
  • Αγία Παρασκευή
  • Ρεπορτάζ Αγώνα

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις