Τα Τρίκαλα πέταξαν έξω από το Κύπελλο την Κέρκυρα

Τρίκαλα και Κέρκυρα ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο Εθνικό Στάδιο της θεσσαλικής πόλης για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου, αποτέλεσμα που χάρισε την πρόκριση στους «16» στους γηπεδούχους και άφησε εκτός τους Φαίακες της Σούπερ Λίγκας.

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν και δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες στα αντίπαλα καρέ, όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν.
Οι Φαίακες ήθελαν μόνο τη νίκη για να προκριθούν και ξεκίνησαν πιο δυνατά, πίεσαν την εστία του Αθανασόπουλου, χάνοντας κάποιες ευκαιρίες στην εστία των Θεσσαλών. Σιγά σιγά, οι γηπεδούχοι αναθάρρησαν και άρχισαν να βγαίνουν από το «καβούκι» τους και πλησίασαν την εστία του Κουτζαβασίλη, χάνοντας κάποιες μικροευκαιρίες από το 35′ και μέχρι την ολοκλήρωση του ημιχρόνου, χωρίς να αλλάξει κάτι.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη μπήκαν ξανά πιο δυνατά και προσπάθησαν να απειλήσουν την εστία του Αθανασόπουλου, χωρίς, όμως, ιδιαίτερη επιτυχία. Οι γηπεδούχοι έβγαιναν σε ξαφνικές αντεπιθέσεις, οι οποίες ανακόπτονταν από τους αμυντικούς των Φαιάκων και το 0-0 τους έδινε την πρόκριση.
Σιγά σιγά, οι νησιώτες απογοητεύτηκαν και άρχισαν να οπισθοχωρούν, δίνοντας την ευκαιρία στους γηπεδούχους να δημιουργήσουν κάποιες ευκαιρίες. Πάντως, στο 93′ η Κέρκυρα πήγε να κάμει τη ζημιά, όμως το γκολ του Γεωργίου με κοντινή προβολή ακυρώθηκε, μάλλον σωστά, ως οφσάιντ.
ΑΟ Τρίκαλα (Σ. Αντωνίου): Αθανασόπουλος, Πάνος, Χιντζίδης, Γιαννίτσης, Βέρτζος, Τζόκιτς (59′ Τόμιτς), Τεγούσης, Γροντής, Τσίπρας, Μίλιεβιτς (55′ Ανδρεόπουλος), Ντιατά (75′ Ζγκούρι)
Κέρκυρα (Α. Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Αρτυματάς, Κρητικός, Ζορμπάς, Σπίνουλας (54′ Γεωργίου), Κόντος, Μελικιώτης (54′ Γκόμες), Αναστασίου, Μπαλάφας (80′ Βάργκας), Μπαουμαν, Γρομιτσάρης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις