Προκρίθηκε ο Λεβαδειακός

Ζορίστηκε αλλά πήρε την πρόκριση ο Λεβαδειακός! Η ομάδα του Ζοσέ Ανιγκό είδε τον Απόλλωνα Πόντου να παίρνει το προβάδισμα με τον Σαμαρά και να έχει αυτός το πάνω χέρι για την πρόκριση αλλά κατάφερε να τον… τουμπάρει (1-2) και να πάρει το εισιτήριο για τους «16».

Μπελγκαζουανί με πέναλτι και Νιάσε από ασίστ του πρώτου πέτυχαν τα τέρματα με τα οποία οι Βοιωτοί έφτασαν στην ανατροπή και στην πρόκριση στην επόμενη φάση!
Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, οι δύο ομάδες είχαν καλές φάσεις για να σκοράρουν αλλά δεν το κατάφεραν ποτέ (0-0). Ο Απόλλων Πόντου έψαχνε το γκολ που θα του έδινε το προβάδισμα για την πολυπόθητη νίκη που θα του χάριζε και την πρόκριση στο Κύπελλο, με τον Λεβαδειακό να βολεύεται από την ισοπαλία.
Ωστόσο το ματς στο δεύτερο μέρος έγινε… ροντέο. Οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να προηγηθούν με κεφαλιά του Σαμαρά στο 56ο λεπτό αλλά την… πάτησαν στη συνέχεια. Δέχτηκαν μετά από μόλις ένα τέταρτο την ισοφάριση με πέναλτι του Μπελγκαζουανί και ενώ στο φινάλε είχαν βγει όλοι μπροστά για να ψάξουν το τέρμα της πρόκρισης, το δέχτηκαν στην κόντρα-επίθεση. Μετά από ασίστ του σκόρερ του πρώτο γκολ, ο Νιάσε δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 2-1 και να χαρίσει το… εισιτήριο στην επόμενη φάση!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις