Στον Κένταυρο ξέσπασε ο Τοξότης 5-1

Με νίκη έκλεισε ο Τοξότης τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το φετινό πρωτάθλημα της Β΄ τοπικής κατηγορίας, αφού συνέτριψε τον Κένταυρο Ν.Π. σήμερα στο βοηθητικό γήπεδο του ΕΑΚ.
Το 1-0 από τον Τσιατσιάνη στο 12΄με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 55΄με τον Τσένα και στο 67΄ ο Μάρκο κλείδωσε την νίκη αφού βρέθηκε τετ-α-τετ με τον πορτιέρο του Κενταύρου και δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να βρει δίχτυα.
Ωστόσο…

…η πίεση από μεριάς Τοξότη δεν σταμάτησε και στο 80΄ο Γ. Βέτσικας έκανε τέσσερα τα τέρματα της ομάδας του. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 4-1 με τον Πότσκα στο 82΄ και το τελειωτικό χτύπημα έδωσε και πάλι ο Τσένα. Ο Βέτσικας σούταρε από το ύψος της περιοχής, ο Καμτσέλης απέκρουσε και στην επαναφορά με πλασέ ο Τσένα διαμόρφωσε το τελικό 5-1.
Ο Τζήκας αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για έντονη διαμαρτυρία και εξύβριση του διαιτητή.

ΤΟΞΟΤΗΣ(Χρυσοχού): Πασπαλάρης, Τσιβγιούρας (80′ Σιαμουρδάνης), Παπούλιας, Α. Βέτσικας, Λένα (75′ Τσιονάρας), Τσιατσιάνης, Γ. Βέτσικας, Μαρέδης, Χρόνης (62′ Μάρκο), Σκεντέρης, Τσένα
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ(Γώγος): Καμτσέλης, Εκταρίδης (46′ Τσατσάνης), Πανάρετος, Ντουντούρης (20′ Παπαδημητρίου), Τζήκας, Βαρσαμάς, Νιτσάι, Γώγος, Ανδρέου (55′ Βρέκουλος), Μπογδανίδης, Πότσκα

Ρεπορτάζ: Κων/νος Αγγελόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις