Ελευθερόπουλος: «Να αποδείξουμε στα πλέι οφ τι αξίζουμε»

Μοίραζε συγχαρητήρια ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με αντίπαλο τον Εθνικό Σερρών, που βρήκε νικητή τον Ολυμπιακό Βόλου με ανατροπή και μάλιστα με δέκα παίκτες. Ο τεχνικός της βολιώτικης ομάδας έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια μέσα από σκληρή δουλειά ώστε η ομάδα να δείξει τι αξίζει στη σειρά των πλέι οφ. Αναλυτικά:

«Καταρχήν θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήριά μου στον Εθνικό Σερρών. Γνώριζα τις πρεσβεύει σαν προπονητής και σαν άνθρωπος ο κ. Αλεξίουο. Πιστεύω πως αν είχε περισσότερο χρόνο στη διάθεσή του ο Εθνικός θα μπορούσε να σωθεί.

Στους παίκτες μου αξίζουν συγχαρητήρια. Από την μέρα που έχω έρθει στην ομάδα, έχουμε παίξει 14 παιχνίδια και έχουμε κάνει 11 νίκες. Είναι παλληκάρια. Δουλεύουν πολύ σκληρά στις προπονήσεις. Έχουν συνειδητοποιήσει ότι αξίζουν και παίζουν για να το αποδείξουν. Πολλοί ποδοσφαιριστές μου αξίζουν να παίζουν στη Σούπερ Λιγκ. Το σημερινό παιχνίδι απέδειξε πόσο δύσκολη είναι η κατηγορία. Για να κερδίσεις πρέπει να ματώσεις. Είναι αλήθεια πως δεν γνώριζα την FootballLeague, τώρα μπορώ να πω πως την ξέρω.

Η ομάδα μπαίνει στα πλέι οφ με υπερπροσπάθεια και μετά από μία μεγάλη ανατροπή. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά ώστε να αποδείξουμε στα πλέι οφ τι αξίζουμε. Η πόλη άξιζε να έχει μία ομάδα στα πλέι οφ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις