Γραμμένος: «Δεν είμαι με τους χαλίφηδες»

Η ατάκα του Ιβάν Σαββίδη είχε ανάψει… φωτιές. Το “είναι δικός μου” που είχε πει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφερόμενος στον Βαγγέλη Γραμμένο είχε προκαλέσει πολλά σχόλια. Σε αυτά απάντησε σήμερα ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ μιλώντας στην εκπομπή “Δίκη στον ΣΚΑΪ“.

«Είχα απαντήσει δημόσια όπως και η πλευρά Σαββίδη. Όλα αυτά τα χρόνια κατήγγειλα ανομίες, αδιαφάνειες… Επειδή ο καθένας δοκιμάζεται, θα πω μια κουβέντα. Δεν είμαι με τους χαλίφηδες. Δεν επιθυμώ και δεν θα επιτρέψω κανέναν πάνω από το κεφάλι μου. Όποιο όνομα και να λένε», ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ο οποίος μίλησε και για τα άλλα ζητήματα που “καίνε” το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όπως τη διαιτησία… «Σαφώς και εγώ θα πρέπει να αντιμετωπίσω το πρόβλημα. Τι καθεστώς επικρατούσε πριν το ξέρετε όλοι σας. Όλοι το γνωρίζετε. Εσείς, κ.Θωμαϊδη από δημοσιογραφικό καθήκον και εγώ από τη θέση μου, ως πρόεδρος ΕΠΣ ήμουν ο πρώτος που έπρεπε να έχει οργή μέσα του για αυτά. Και το εξέφρασα», ανέφερε και συνέχισε: «Η έλευση ξένου αρχιδιατητή υπό ομαλές συνθήκες θα ήταν απαράδεκτη. Σήμερα όμως λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα έχει και αυτή τη δικαιολογητική της δράση. Ας έρθει ένας ξένος άνθρωπος μήπως φτιάξει η διαιτησία. Ξέρετε, το πρόβλημα δεν είναι ο ξένος αρχιδιαιτητής, είναι η δομή της διαιτησίας», τόνισε ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος τόνισε ότι την Δευτέρα άρχισε να ενημερώνεται για όλα τα θέματα της Ομοσπονδίας. «Είναι πολλά τα θέματα, από τα οποία πολλά δεν γνώριζα. Θα είμαστε σε θέση να μιλήσουμε όταν θα έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα για όλα. Εγώ δεν είμαι των μεγάλων λόγων ούτε της υπερβολής. Αυτή την επιτροπή εποπτείας δεν ξέρει κανείς, δεν μπορώ να καταλάβω πως ξέρει ο καθένας και με βεβαιότητα να λέει ότι είμαι υπό περιορισμό», υποστήριξε και συνέχισε μιλώντας σχετικά με τον ρόλο που θα έχει η Επιτροπή της FIFA και εάν αυτός θα είναι παρεμβατικός:

«Αυτή η επιτροπή είναι βοήθησης του έργου και όχι εποπτείας, δηλαδή μία μνημονιακού χαρακτήρα επιτροπή. Εγώ θα συναντηθώ τις επόμενες ημέρες με την επιτροπή και γνωρίζω πράγματα. Γι΄ αυτούς που λένε ότι τελούμε υπό περιορισμό, αν αποδείξουν ότι γνωρίζουν ποιες είναι οι αρμοδιότητες της επιτροπής τότε θα απαντήσω. Θα τα πληροφορηθώ όλα τις επόμενες ημέρες. Με αυτά που είδε η FIFA και η UEFA κυριολεκτικά τρόμαξαν. Όταν ρωτήθηκα για την επιτροπή τους είπα ότι μπορούν να στείλουν 10 επιτροπές γιατί δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα. Άρα ως ένα σημείο είναι δικαιολογημένη η ανησυχία των διεθνών ομοσπονδιών για τις διοικήσεις που πέρασαν», κατέληξε.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις