Παραιτούνται από την προσφυγή κατά της ΕΠΟ τα δύο σωματεία της ΕΠΣ Ηρακλέιου

Σε δήλωση παραίτησης από την προσφυγή που κατέθεσαν τον Πρωτοδικείο Αθηνών και η οποία όσον αφορά την κύρια αγωγή θα συζητηθεί τον Οκτώβριο, προχωρούν, σύμφωνα με πληροφορίες του Soccerplus, τα δύο σωματεία της ΕΠΣ Ηρακλείου «ΟΦΗ 94» και «Α.Ε. Καμηλαρίου», τα οποία μαζί

με τον ταμία της ΕΠΣ Ηρακλείου, Γ. Βοζικάκη, ζήτησαν καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα να μη διεξαχθούν οι εκλογές της ΕΠΟ στις 18/8, επικαλούμενοι κατά βάση τη μη εφαρμογή του αθλητικού νόμου («νόμου Ορφανού») που προβλέπει τον τρόπο τέλεσης των εκλογών της ΕΠΟ με έναν εκλέκτορα ανά δέκα σωματεία.
Τα ασφαλιστικά μέτρα για έκδοση προσωρινής διαταγής συζητήθηκαν την ημέρα των εκλογών της ΕΠΟ, όμως η αίτηση των προσφευγόντων απορρίφθηκε.
Μία ημέρα πριν η ΠΔΕ/ΕΠΟ αποφάσισε την αναστολή ιδιότητας μέλους και στους τρεις επειδή επρόκειτο για «παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο και θέτει σε σοβαρότατο κίνδυνο την επαναφορά του ελληνικού ποδοσφαίρου σε εύρυθμη διοικητική κατάσταση και ομαλή αθλητική λειτουργία».
Τα σωματεία με ανακοινώσεις τους θα παραιτηθούν του δικογράφου επειδή όπως υποστηρίζουν βρέθηκε λύση σχετικά με τις οφειλές τους προς την ΕΠΟ και επειδή δεν επιθυμούν να έρθουν σε ρήξη με τη νέα διοίκηση.
Ευελπιστούν δε ότι με αυτήν την κίνηση η διοίκηση Γραμμένου θα άρει την ποινή που έχει επιβάλει.
Σε δήλωση παραίτησης αναμένεται ότι θα προβεί, για τους ίδιους λόγους και ο ταμίας της ΕΠΣ Ηρακλέιου, Γ. Βοζικάκης.

  • ΕΠΟ

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις