”Τριάρα” για την Αγία Παρασκευή επί του Μαγνησιακού

Μετά από συνεχή άτυχα αποτελέσματα, η ομάδα της Αγ. Παρασκευής επέστρεψε στις νίκες και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, αφού επικράτησε εκτός έδρας επί του Μαγνησιακού με 3-0.
Το πρώτο ημίχρονο…

…ήταν πολύ κακό από πλευράς θεάματος και η απόδοση των δυο ομάδων ήταν κατώτερη του αναμενομένου.
Ωστόσο, στο β’ μέρος τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους, με τους παίκτες της Αγ. Παρασκευής να είναι σαφώς καλύτεροι και σκοράροντας τρεις φορές στο τελευταίο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης, να παίρνουν δίκαια τη νίκη.
Το 0-1 έγινε στο 70′ από τον Στ. Μαλακασιώτη με σουτ, το 0-2 στο 78′ από τον ίδιο σκόρερ σε κατάληξη πολύ όμορφης προσπάθειας που ξεκίνησε από πάσα του Ζάχαρη στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, γύρισμα της μπάλας από τον Βούκουτο προς τα πίσω και σουτ του επερχόμενου Στ. Μαλακασιώτη που έστειλε την μπάλα στο βάθος της αντίπαλης εστίας.
Το τελικό 3-0 έγινε στο 85′, όταν ο Παντελόγου εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο σύγχυση της άμυνας του Μαγνησιακού.
Από την πλευρά των γηπεδούχων χαμένη ευκαιρία είχε με πλασέ ο Τζήκας που έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ μετά από σέντρα του Ντούρο.

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Μπράνος, Π. Μαγγασιανός, Ν. Μαγγασιανός, Βαν Ντε Χούι, Παντελόγλου, Ζάχαρης, Στ. Μαλακασιώτης, Σταματίου (61′ Χαρίσης), Μουλιός (85′ Σαμαράς), Βούκουτος, Αγραφιώτης (85′ Μπαλαμώτης)
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ(Πανόπουλος): Βίτσιος, Τσιγκρίφης, Γκέρτσος, Κατσαμόρας, Γιαμαλής, Οικονόμου, Τσιάνος, Τσιουρέλης(75΄Τζήκας), Κόλλα, Ντούρο, Μωυσίδης(65΄Οσάφι)

Ρεπορτάζ: Κων/νος Αγγελόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις