Συγκροτήθηκε η ΕΕΑ – Ανανέωσαν οι Ομοσπονδιακοί

Στη σημερινή συνεδρίαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ συγκροτήθηκε η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, με προεδρεύοντα τον Βαγγέλη Γραμμένο. Ανανεώθηκαν οι συμβάσεις των Ομοσπονδιακών προπονητών, στην Τούμπα το παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων με την Κροατία. Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ:

Παρουσία των εκπροσώπων της FIFA και της UEFA, Μπιόρν Βασάλο και Άντζελο Ρηγόπουλου, αντίστοιχα, καθώς και των μελών της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA, Χέρμπερτ Χούμπελ και Έντουαρντ Ντερβισάι, αλλά και του νέου γραμματέα της ΕΠ/FIFA Μάριου Γεωργίου, συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, την Πέμπτη 28/9/2017.
Οι αποφάσεις που ελήφθησαν είναι οι ακόλουθες:
-Συγκροτήθηκε η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Προεδρεύων όπως προβλέπεται στο άρθρο 52 του καταστατικού της ΕΠΟ θα είναι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ευάγγελος Γραμμένος. Εκ μέρους της Ομοσπονδίας θα συμμετέχουν οι Νικόαλος Βακάλης, Βρακάς, Παναγιώτης Δημητρίου και Περικλής Λασκαράκης. Εκ μέρους της. Εκ μέρους της Super League θα συμμετέχουν ο πρόεδρός της Γεώργιος Στράτος και οι Γεώργιος Κασναφέρης, Αικατερίνη Κοξένογλου, Σωτήρης Μάρκου και Γεώργιος Μποροβήλος. Από τη Football League θα συμμετέχει ο πρόεδρός της Λεωνίδας Λεουτσάκος. Στις συνεδριάσεις της ΕΕΠ θα συμμετέχει ως παρατηρητής και ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ στη Super League Αστέριος Αντωνίου.
-Ανανεώθηκαν έως τις 30/6/2018 οι συμβάσεις συνεργασίας των Ομοσπονδιακών προπονητών και συνεργατών των Εθνικών ομάδων, που έληγαν στις 30/9/2017. Πρόκειται για τους: Κώστα Τσάνα, Γρηγόρη Μπιζά, Αντώνη Νικοπολίδη, Γιάννη Γκούμα, Δημοσθένη Κάβουρα, Αντώνη Πριόνα, Βασίλη Γεωργόπουλο, Σταμάτη Αντωνίου, Μιχάλη Ιορδανίδη, Φάνη Κατεργιαννάκη, Δημήτρη Μπατσίλα, Σπύρο Λιβαθηνό, Στέφανο Αϊβαλιώτη και Γεώργιο Καραγεώργου.
-Ορίστηκε το γήπεδο Τούμπας ως γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα της Εθνικής Ελπίδων με την αντίστοιχη της Κροατίας για προκριματική φάση του EURO 2019 (13/11/2017, 16:30).

  • ΕΠΟ

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις