Έναν μήνα και 900€ σε Κλόντζα και Μαγαλιό του Βόλος 2004

Με ποινή απαγόρευσης στους αγωνιστικούς χώρους για διάστημα ενός μήνα, καθώς και χρηματικό πρόστιμο 900 ευρώ τιμωρήθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, ο ισχυρός άνδρας του Βόλος 2004, Δημήτρης Κλόντζας (φωτό). Με τις ίδιες ποινές τιμωρήθηκε και ο γενικός αρχηγός του βολιώτικου σωματείου, Τηλέμαχος Μαγαλιός. Επίσης κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ τιμώρησε με χρηματική ποινή 500 ευρώ τον Οπούντιο Μαρτίνο.

Αναλυτικά:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

Επέβαλε στο σωματείο Οπούντιος Μαρτίνου χρηματική ποινή ύψους πεντακοσίων (500) ευρώ.

Απάλλαξε το σωματείο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας από το αναλυτικά αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό αδίκημα.

Κήρυξε την ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής 1908 πειθαρχικά ελεγκτέα για τις αναλυτικώς περιγραφόμενες στο σκεπτικό της παρούσας πράξεις και της επέβαλε τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) της κατακύρωσης με διαφορά τερμάτων 0-3 υπέρ της Π.Α.Ε. με την επωνυμία Πλατανιάς του ορισμένου να διεξαχθεί στις 30.11.2017 μεταξύ εκείνης και της εγκαλούμενης Π.Α.Ε. αγώνος στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της 2ης Φάσης του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Α ́ και Β ́ Εθνικής κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, β) του αποκλεισμού της από το Κύπελλο Επαγγελματικών Ομάδων Α ́ και Β ́ Εθνικής κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, και γ) της χρηματικής ποινής ύψους πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ.

Απάλλαξε το σωματείο «ΑΣ Βόλος 2004», καθώς και τον δεύτερο εγκαλούμενο, Γεώργιο Πλατανιά, της αποδιδόμενης σε αυτούς κατηγορίας. Κήρυξε τον τρίτο εγκαλούμενο, Τηλέμαχο Μαγαλιό, πειθαρχικώς ελεγκτέο για την αναλυτικώς περιγραφόμενη στο σκεπτικό της παρούσας πράξη και του επέβαλε: α) χρηματική ποινή ύψους εννιακοσίων (900 €), για την καταβολή της οποίας ευθύνεται εις ολόκληρον το πρώτο εγκαλούμενο, και β) την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για χρονικό διάστημα ενός (1) μηνός. Κήρυξε τον τέταρτο εγκαλούμενο, Ιωάννη – Δημήτριο Κλόντζα, πειθαρχικώς ελεγκτέο για την αναλυτικώς περιγραφόμενη στο σκεπτικό της παρούσας πράξη και επέβαλε σε αυτόν: α) χρηματική ποινή ύψους εννιακοσίων (900 €), για την καταβολή της οποίας ευθύνεται εις ολόκληρον το πρώτο εγκαλούμενο, και β) την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για χρονικό διάστημα ενός (1) μηνός.

Επέβαλε στο σωματείο Αχιλλέας Φαρσάλων χρηματική ποινή ύψους πεντακοσίων (500) ευρώ.

Απέρριψε την από 13.11.2017 ένσταση του αθλητικού σωματείου ΓΑΣ Ιάλυσος σε βάρος του αθλητικού σωματείου Ένωση Πανασπροπυργιακού – Δόξας Ασπροπύργου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις