Ισοπαλία στον Σαρακηνό…”φωνάζει” για την διαιτησία η Σκιάθος

Ισόπαλο αναδείχθηκε το ντέρμπι μεταξύ Σαρακηνού και Σκιάθου, αποτέλεσμα που δεν ευνοεί καμία από τις δύο ομάδες καθώς οι μεν γηπεδούχοι δεν μπορούν να φτάσουν την πρώτη θέση ενώ η Σκιάθος έχει μόνο δύο βαθμούς απόσταση από την δεύτερη ΑΕΔ.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 25΄ με προβολή από τον Μπόρα, στην συγκεκριμένη φάση οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν καθώς υποστηρίζουν πως ο Μπόρας έκανε χέρι και ότι το γκολ έπρεπε να είχε ακυρωθεί. Η ισοφάριση…

…ήρθε από το κεφάλι του Γκίνη, μετά από σέντρα του Σκέμπι.
Για τον Σαρακηνό στο 35΄ο Δενελάβας ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του με τον Σκουλά να μην του δίνει τίποτα, γκολ του ίδιου παίκτη στο δεύτερο ημίχρονο ακυρώθηκε ως οφσάϊντ ενώ ο Κόρμπας είχε δύο καλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο.
Οι νησιώτες προσπάθησαν να φτάσουν στο δεύτερο γκολ χάνοντας σωρεία ευκαιριών με τους Γκίνη, Σκέμπι και Ντερβίσι. Στο 90΄η ομάδα του κ. Καλλιακούδα έμεινε με δέκα παίκτες αφού ο Σκουλάς έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Ντερβίσι για διαπληκτισμό με αντίπαλο παίκτη.
Ωστόσο, από την διοίκηση της Σκιάθου υπήρξαν έντονες διαμαρτηρίες κατά των διαιτητών αφού όπως υποστηρίζουν ανέχθηκαν να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο άτομα της διοίκησης του Σαρακηνού και να διακόπτουν τον αγώνα πράγμα που αποσυντόνιζε τους παίκτες της.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ(Ψαρόμπας): Στούκας, Ρούκας, Στεργιόπουλος, Καραγγέλης, Ν. Δενελάβας, Καραπλιάγκος, Κολιαμήτρας, Μπόρας, Λ. Δενελάβας(90΄Κατής), Βαΐτσης(75΄Δημακόπουλος), Κόρμπας(80΄Ιωλαννου)
ΣΚΙΑΘΟΣ(Καλλιακούδας): Νικολαΐδης, Ασλάνογλου, Δ. Μιαρίτης, Κανταράκιας(80΄Στουρναβίτης), Καμπουρέλης, Γκίνης(70΄Ζάνης), Ντερβίσι, Γκάγκας, Σκέμπι, Αραμπατζής, Τσάγγαρης(70΄Ν. Μιαρίτης)

Ρεπορτάζ: Κων/νος Αγγελόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις