Αλλάζει μορφή το Ανεπίσημο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου

Ξεκινά το Ανεπίσημο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, το οποίο θα διεξαχθεί για ακόμη μία χρονιά στο γήπεδο του Olimpico Sport Club. Η έναρξη του έχει οριστεί γι αυτό το Σαββατοκύριακο (17/9 – 18/9), ενώ θα αποτελείται από 18 ομάδες (Αργώ, Caprice Παπαδοπούλου, Δικηγόροι Μινέρβα, Ελλάδα Εικόνες, Καραϊσκάκης, Glassco, Σπιτάκι, Φιλική Ένωση Κυπρίων, Brothers, Volos City, Boca, Μηχανικοί Μαγνησίας, Απόλλων Βόλου, Ελαστικά Μαυραντζάς, Perfect 103.3, Greco Grill, Κένταυρος και Ιάσονας).

Αυτό που θα αλλάξει φέτος στο Ανεπίσημο είναι η μορφή του, η οποία θα είναι τελείως διαφορετική με πέρσι. Αρχικά θα πραγματοποιηθούν 17 αγωνιστικές, όπου όλες οι ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους. Στη συνέχεια οι ομάδες θα διαχωριστούν σε δύο ομίλους, όμως, θα διατηρήσουν τους βαθμούς που θα έχουν συγκεντρώσει μέχρι εκείνη τη χρονική περίοδο. Ο πρώτος όμιλος θα συμπεριλαμβάνει τις ομάδες, που θα τερματίσουν στην κανονική διάρκεια από την 1η έως την 9η θέση, ενώ ο δεύτερος εκείνες από τη 10η έως τη 18η.

Οι αγώνες θα είναι διπλοί και για τη φάση των ομίλων, ενώ στις ομάδες και στους ποδοσφαιριστές, που θα καταλάβουν την 1η, τη 2η και την 3η θέση σε κάθε όμιλο, θα δοθούν κύπελλα και μετάλλια. Αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτή τη στιγμή η διεξαγωγή του Ανεπίσημου Κυπέλλου βρίσκεται στον «αέρα», ενώ η απόφαση για το αν θα πραγματοποιηθεί και φέτος, θα παρθεί μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Μπιτολάς

  • Ανεπίσημο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου
  • Ρεπορτάζ

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις