Η 111 Π.Μ. πρωταθλήτρια στο Πρωτάθλημα Ενστόλων

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το 1ο Πρωτάθλημα Ενστόλων, με πρωταθλήτρια να αναδεικνύεται η ομάδα της 111.Π.Μ., η οποία επικράτησε της 1ης Ταξιαρχίας Στρατού με 2-1, στον τελικό που έγινε στο ΕΑΚ Βόλου «Τάκης Συνετόπουλος». Του μεγάλου τελικού προηγήθηκε ο μικρός τελικός όπου η 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών επικράτησε της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας με 2-0, κατακτώντας την τρίτη θέση, ενώ…

η βραδιά ολοκληρώθηκε με απονομή αναμνηστικών κυπέλλων σε όλες τις συμμετέχουσες ομάδες και φυσικά την στέψη των πρωταθλητών.
Η τελική κατάταξη των εννέα ομάδων (επτά Ένστολων και Σωμάτων Ασφαλείας και δύο Παλαιμάχων) έχει ως εξής:
1η θέση:111 Πτέρυγα Μάχης
2η θέση: Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού
3η θέση: 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών
4η θέση:4η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας,
5η θέση:5η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου,
6η θέση: ομάδα Παλαιμάχων Ρήγα Φεραίου
7η θέση: 304 Προκεχωρημένο Εργοστάσιο Βάσης
8η θέση: Επιλεκτική ομάδα Παλαιμάχων Βόλου
9η θέση: 9η Μοίρα Σταθμού Ελέγχου Προειδοποίησης
Η διοργάνωση ήταν εξαιρετική, παρά τις όποιες δυσκολίες προέκυψαν στη διάρκεια του εγχειρήματος. Όλοι οι αγωνιζόμενοι σ΄ αυτή τη μακρά διαδικασία που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2016, επέδειξαν ιδιαίτερο ήθος και πάθος, ενώ και οι εμπλεκόμενοι φορείς στήριξαν την προσπάθεια που γίνεται για πρώτη φορά σε πανελλαδικό επίπεδο!
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι τα τέρματα των νικητών που προηγήθηκαν με 2-0 πέτυχαν οι Κοντοβάς (23′) με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, μετά από κάθετη πάσα του Αναστασίου, για να γίνει το 2-0 (51′) με σουτ του Δανόπουλου έξω από την περιοχή, μετά από πάσα του Τσάκαλου.
Η ομάδα της 1η ΤΑΞΑΣ μείωσε σε 2-1 λίγο αργότερα (55′), με σουτ του Λόλου μετά από ατομική προσπάθεια του Χατζηγρηγορίου. Στο 90′ παραλίγο να γίνει η
ισοφάριση, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, κεφαλιά του Καρανικόλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.
*Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από τον αγώνα και τις απονομές

  • ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΝΣΤΟΛΩΝ

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις