Απόρθητο κάστρο το Στεφανοβίκειο, Διαγόρας-Δήμητρα 3-0

Σπουδαία νίκη για τον Διαγόρα που επιβλήθηκε επί της Δήμητρας 3-0 σήμερα στο Στεφανοβίκειο με την ομάδα της Ευξεινούπολης να παρατάσσεται στο γήπεδο με αρκετές ελλείψεις. Το σκορ άνοιξε στο 6ο κιόλας λεπτό ο Κουντουρής με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 29΄ ο Καραπλιάκος ανέβασε τον δείκτη του σκορ με σουτ έξω από την περιοχή και το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Τζανής με προσωπική ενέργεια και σουτ σε κενή εστία στο 90΄.
Οι φιλοξενούμενοι…

…ήταν καλύτεροι κυρίως στο πρώτο μισάωρο που έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να φέρει το σκορ υπέρ της. Στο 11΄σουτ του Τιμπλαλέξη χτύπησε στο δοκάρι του Αράπη ενώ δύο λεπτά αργότερα προβολή του Βογιατζή σταμάτησε πριν την γραμμή στη λάσπη αφού ο αγωνιστικός χώρος ήταν κάκιστος γεμάτος λάσπη. Στο 29΄εξ’ επαφής κεφαλιά του Ποζιόπουλου έδιωξαν στην γραμμή αμυντικοί του Διαγόρα.
Οι γηπεδούχοι στο 87΄είχαν κάθετο δοκάρι με τον Κουντούρη και στο 89΄σε τετ-α-τετ ο Κμπέρης πλάσαρε άουτ. Την σημερινή τους νίκη την αφιερώνουν στον Άκη Καρατζίωλη και του εύχονται να του ζήσουν τα δίδυμα του. Τέλος, ζητούν συγνώμη από την διαιτητική τριάδα για την κροτίδα που έριξαν φίλαθλοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα για έξι λεπτά.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ(Βαγγόπουλος): Αράπης, Καραμανλής, Γαλογαύρος, Χολέβας, Κουντούρης, Πρασσάς, Καραπλιάγκος(90΄Αγριοτσόπανος), Καρατσιώλης, Καπούλας(87΄Τζανής), Καμπέρης, Γιώργης(60΄Γαλιούρας)
ΔΗΜΗΤΡΑ(Βουρούκος): Γκιούρκης, Γοδενόπουλος, Μ. Παυλίδης(46΄Αρτ. Νικηφοράκης-65΄Πιπινής), Κ. Παυλίδης, Καρατέεβ, Θωμαΐδης, Τιμπλαλέξης, Ποζιόπουλος, Βογιατζής, Χατζέλας(75΄Παρίσης), Σιαμέτης

Ρεπορτάζ: Κων/νος Αγγελόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις