Ιμπραΐμοβιτς: «Τελείως ανώριμος ο Γκουαρντιόλα»

Νέα επίθεση στο πρόσωπο του Πεπ Γκουαρντιόλα εξαπέλυσε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δύο μόλις ημέρες μετά το ντέρμπι του Μάντσεστερ. Ο 36χρονος επιθετικός της Γιουνάιτεντ παραχώρησε συνέντευξη στο «Sky Sports Italia» και μίλησε-ξανά-για τον προπονητή της Σίτι και τη μονοετή συνύπαρξή τους στην Μπαρτσελόνα (2009-10).

Τα λεγόμενά του παρουσιάζουν ενδιαφέρον…
«Οι πρώτοι έξι μήνες ήταν υπέροχοι. Όταν αλλάξαμε σύστημα δυσκολεύτηκα και ο σύλλογος μου είπε να μιλήσω στον Γκουαρντιόλα. Όταν συζητήσαμε του είπα ότι θυσιάζει άλλους παίκτες για χάρη του Μέσι και μου είπε πως καταλάβαινε τι του έλεγα και πως θα έλυνε το πρόβλημα. Και το έλυσε ”πετώντας” εμένα στον πάγκο.
Μετά από τη συνάντηση δεν μου μιλούσε, απέφευγε ακόμα και να με κοιτάξει. Έμπαινα μέσα σε ένα δωμάτιο και αυτός έφευγε αλλά το πρόβλημα ήταν δικό του. Αυτός ήταν ο προπονητής που δεν κατάφερε να λύσει το πρόβλημα του παίκτη του. Την πρώτη μου μέρα στην ομάδα μου είπε πως οι παίκτες της Μπαρτσελόνα δεν πρέπει να έρχονται στην προπόνηση με Ferrari και Porsche…Με έκρινε την πρώτη μέρα, χωρίς καν να με ξέρει…
Στη συνέχεια διάβασα ότι τα ίδια συνέβησαν και με τους Μάντζουκιτς-Ετό. Δεν ήταν ο χειρότερος προπονητής που συνεργάστηκα, αλλά ήταν σίγουρα ο πιο ανώριμος. Ένας άντρας ξέρει να λύνει τα προβλήματα. Δεν τα διογκώνει…», ήταν τα λόγια του Ζλάταν.

  • Ζ Ιμπραΐμοβιτς

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις