Καθηλώνει σήμερα το “Clasico” της Ισπανίας

Σε ρυθμούς του σημερινού «Clasico» (14.00 Cosmote Sport 2) κινούνται άπαντες στα στρατόπεδα της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα.
Η μεγάλη αναμέτρηση κόντρα στην Μπαρτσελόνα μονοπωλεί το ενδιαφέρον στις τάξεις της «βασίλισσας», καθώς σε πιθανή νέα απώλεια βαθμών η κατάκτηση του τίτλου θα μετατραπεί σε… όνειρο απατηλό.

Μπορεί τις προηγούμενες μέρες να ακολούθησε ατομικό, αφού ένιωθε ενοχλήσεις, αλλά όπως όλα δείχνουν ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα δώσει το «παρών» κανονικά στο ντέρμπι. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, προπονήθηκε κανονικά στη χθεσινή προπόνηση μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και θα είναι στη διάθεση του Ζινεντίν Ζιντάν.
Το «παρών» στο μεγάλο ντέρμπι του ισπανικού πρωταθλήματος θα δώσει και ο Ζόρντι Άλμπα ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Ο αριστερός μπακ της Μπαρτσελόνα χθες γυμνάστηκε κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στο ομαδικό πρόγραμμα και έδειξε ότι είναι έτοιμος να ενισχύσει τους Καταλανούς στο μεγάλο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα, εκτιμούν τα ισπανικά ΜΜΕ ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε αφού είδε τον Άλμπα να γυμνάζεται χωρίς να αισθάνεται καμία ενόχληση θα τον ξεκινήσει στην 11άδα.
Αντιθέτως δεν θα γίνει κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης η επανεμφάνιση του Ουσμάν Ντεμπελέ στη δράση. Ο 20χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός δεν βρίσκεται στην αποστολή της Μπαρτσελόνα και η επιστροφή του μετατίθεται για το 2018.
Εκτός έμειναν και οι Αλκάθερ, Ουμτιτί, Ντεουλοφέου, Αρντά Τουράν, Ραφίνια, ενώ πιθανότατα το σημερινό παιχνίδι θα είναι και το τελευταίο του Μασεράνο κόντρα στην αιώνια αντίπαλο, αφού από τον Ιανουάριο αναμένεται να μετακομίσει στην Κίνα.

  • Ρεάλ Μαδρίτης
  • Μπαρτσελόνα

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις