Αρχίζει η χρονιά για την Ακαδημία ποδοσφαίρου του Α.Σ. «Βόλος 2004»

Για δεύτερη συνεχή χρονιά θα λειτουργήσει η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Α.Σ. «Βόλος 2004», που αφορά κορίτσια τα οποία θέλουν να μάθουν τα… μυστικά του αθλήματος. Υπεύθυνος θα είναι Γιώργος Πλατανιάς, ενώ η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ. «Βόλος 2004» η μοναδική αμιγώς γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του νομού Μαγνησίας, με την μακρόχρονη και επιτυχημένη πορεία στο χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου, ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας των ακαδημιών της για την ερχόμενη σεζόν.
Μετά την επιτυχημένη περσινή χρονιά όπου συνδυάστηκε η άνοδος της ομάδας στην Α’ κατηγορία γυναικών με την επαναλειτουργία των ακαδημιών, συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατά, και προσκαλούμε όλα τα κορίτσια ηλικίας 8-15 ετών (και όχι μόνο) να δοκιμάσουν να παίξουν ποδόσφαιρο.
Τα βασικότερα στοιχεία που θα προσφέρει η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Α.Σ. «Βόλος 2004» στα παιδιά, θα είναι ο ειδικά σχεδιασμένος τρόπος άθλησης για κορίτσια, η σωστή εκμάθηση του ποδοσφαίρου, η κοινωνικοποίηση αλλά και η διασκέδαση μέσα από το παιχνίδι.
Το πρώτο τμήμα της Ακαδημίας του συλλόγου συμμετείχε πέρυσι στο πρωτάθλημα ακαδημιών της ΕΠΣΘ με καλή παρουσία και ήδη υπάρχουν αρκετά κορίτσια που συμμετέχουν φέτος στην προετοιμασία της μεγάλης ομάδας.
Να θυμίσουμε ότι από τους κόλπους της ομάδας έχουν αναδειχθεί πολλές παίκτριες τα προηγούμενα χρόνια που κόσμησαν και κοσμούν τις Εθνικές ομάδες όλων των ηλικιών.
Προπονητής και την επόμενη σεζόν για τα τμήματα της ακαδημίας θα είναι ο Γιώργος Πλατανιάς, κάτοχος πτυχίου UEFA B. Οι εγγραφές των νέων αθλητριών έχουν ήδη ξεκινήσει και θα συνεχιστούν μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου. Να τονιστεί ότι ο Σεπτέμβριος προσφέρεται δωρεάν σε όλα τα κορίτσια . για να μπορέσουν να έχουν μια πρώτη επαφή με το άθλημα.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους υπεύθυνους της ομάδας στο τηλέφωνο 6947802890, όπως και στα γραφεία της ομάδας, στη Θύρα-1 του ΕΑΚ Βόλου, καθημερινά 18.30-20.30».
* Ο Α.Σ. «Βόλος 2004» συγχαίρει τον πρόεδρο της ομάδας κ. Δημήτρη Κλόντζα για την τοποθέτηση του ως μέλος της επιτροπής γυναικείου ποδοσφαίρου της ΕΠΟ και του εύχεται καλή δύναμη στο έργο του.

  • ΑΣ Βόλος 2004