Τον ΟΦΗ υποδέχεται ο Α.Σ. Βόλος 2004 σήμερα στο ΕΑΚ

Πρεμιέρα σήμερα στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου των γυναικών, με τον εκπρόσωπο από τη Μαγνησία, τον Α.Σ. «Βόλος» 2004 να υποδέχεται στις 13.30 στο ΕΑΚ Βόλου τον ΟΦΗ, με στόχο να ξεκινήσει με νίκες τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα.

Στόχος των «ερυθρολεύκων» είναι η παραμονή στην κατηγορία, κάνοντας μια όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία τη φετινή αγωνιστική περίοδο.
Η νεοαποκτηθείσα Βάσω Λαζανά έχει μείνει εκτός αποστολής, καθώς αισθάνεται ενοχλήσεις, ενώ στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται 20 παίκτριες. Αυτές είναι οι: Άσπα Χατζηλαζάρου, Γιώτα Μιχαλακάκη, Μαρία Αβντόλι, Κατερίνα Βαϊνοπούλου, Γλυκερία Νικοπούλου, Εβίτα Σταμοπούλου, Αριστέα Λεονταρίτη, Χρύσα Βέτσικα, Μάγδα Καλαμπούκα, Όλια Κέκου, Φωτεινή Οικονόμου, Ισιδώρα Πάσχου, Παρασκευή Πούλιου, Φένια Μπαλαμούτη, Άρτεμις Γεωργολοπούλου, Ειρήνη Ανδρέου, Χρύσα Γάτσιου, Φιλίτσα Σύρμου, Δήμητρα Γρηγοριάδη, Σταυρούλα Κυριάκου.
Τον σημερινό αγώνα στο ΕΑΚ ορίστηκε να διευθύνει ο Χρήστος Αγγελούλης της ΕΠΣ Λάρισας, ενώ βοηθοί του θα είναι από την ίδια Ένωση οι Χρήστος Καραγιάννης και Χρήστος Νάκας. Ο Δημήτρης Κρητικός της ΕΠΣ Θεσσαλίας θα είναι ο παρατηρητής της παραπάνω τριάδας.
Στο μεταξύ, από τη διοίκηση του Α.Σ. «Βόλος 2004» έγινε γνωστό ότι στην είσοδο θα διατίθενται και κάρτες διαρκείας για τους ενδιαφερομένους.

Το πρόγραμμα
Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής στην Α’ Εθνική γυναικών είναι το κάτωθι:
12.00 Αμαζόνες Δρ.-Ατρόμητος
13.30 Βόλος 2004-ΟΦΗ
15.00 Οδυσσέας Γλ.-Φείδων
15.00 Άρης-Μεσολόγγι
15.00 Τρίκαλα 2011-ΠΑΟΚ
15.00 Ελπίδες Καρδ.-ΑΕΛ

  • ΑΣ Βόλος 2004

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις