Στην Κατερίνη τα κορίτσια του Μαγνησιακού, για την πρεμιέρα της Β Εθνικής (Video)

Δηλώσεις σχετικά με την αυριανή πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας γυναικών, έκαναν στο διαδικτυακό κανάλι του συλλόγου οι παίκτριες του Μαγνησιακού Εύα Ζαμπάκα και Φανή Χατζηκυριάκου. Αναλυτικότερα…

“Αύριο Κυριακή (22/10) ξεκινά το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας με τη γυναικεία ομάδα του Μαγνησιακού ν’ αγωνίζεται εκτός έδρας, στην Κατερίνη, αντιμετωπίζοντας τις Νεφέλες Πιερίας.
Το διάστημα της προετοιμασίας ήταν μεγάλο και πλέον οι κοπέλες του Μαγνησιακού καλούνται να ξεκινήσουν με το “δεξί” τις επίσημες υποχρεώσεις τους, Αντιμετωπίζοντας μία ομάδα την οποία γνωρίζουν καθώς τι να πω περίπου ένα μήνα έδωσαν φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας και πάλι στην Κατερίνη (3-3).
Σχετικά με την περίοδο της προετοιμασίας και το πως ήταν αυτή, για την αυριανή πρεμιέρα γι στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής γενικότερα, την κατάσταση της ομάδος ενόψει της αυριανής πρώτης επίσημης αναμέτρησης, αλλά και γι’ άλλα ενδιαφέροντα θέματα. μίλησαν στην κάμερα του “magnisiakos webtv” η Εύα Ζαμπάκα μία εκ των παλαιότερων παικτριών και ψυχή της ομάδας, όπως και η νεοαποκτηθείσα Φανή Χατζηκυριάκου…”

  • Μαγνησιακός γυναικείο ποδόσφαιρο
  • ΠΡΕΜΙΕΡΑ
  • Video
  • ΒΙΝΤΕΟ
  • Δηλώσεις

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις