Τουρνουά για φοιτήτριες από τον Α.Σ. Βόλος 2004

Ο Α.Σ. Βόλος 2004 συνεχίζοντας την προσπάθεια για μεγαλύτερη προβολή του γυναικείου ποδοσφαίρου στην πόλη του Βόλου και γενικότερα στη Μαγνησία, διοργανώνει σε συνεργασία με την Κοσμητεία της Πολυτεχνικής σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας το 1ο Πανθεσσαλικό Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου

για φοιτήτριες, με τη συμμετοχή ομάδων, που θα συγκροτηθούν από τα τμήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Το τουρνουά, θα διεξαχθεί στο γήπεδο 5X5 ποδοσφαίρου, που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (πεδίο Άρεως) στο Βόλο, το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017. Στο τουρνουά θα είναι προσκαλεσμένα και τα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου, συμμετέχοντας μάλιστα και αγωνιστικά με μια ομάδα κοριτσιών. Μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά στα κορίτσια του ορφανοτροφείου προγραμματίζεται να προσφερθούν αναμνηστικά δώρα. Επίσης, την ίδια μέρα στο χώρο διεξαγωγής του τουρνουά θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία, στην οποία θα μπορούν να συμμετέχουν τόσο μέλη και εργαζόμενοι του Πανεπιστημίου αλλά και φίλοι της ομάδας και φυσικά οποιοσδήποτε άλλος συμπολίτης επιθυμεί.
Οι εγγραφές των ομάδων και των φοιτητριών που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο τουρνουά συνεχίζονται και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017. Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να δηλώνουν τη συμμετοχή τους στα τηλέφωνα: 2421074208-6947802890, στα e-mail: [email protected], [email protected] καθώς και στο inbox της ομάδας στο facebook: ttps://www.facebook.com/volos2004/.

  • ΑΣ Βόλος 2004

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις