Πολύτιμη ισοπαλία 1-1 για ΑΣ Βόλος 2004 με ΑΕΛ

Έναν βαθμό πήρε ο Α.Σ. Βόλος 2004 στο παιχνίδι με την ΑΕΛ στο γήπεδο του Αμπελώνα, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής γυναικών. Το 1-1 ήρθε μετά από μεγάλη προσπάθεια όλων των παικτριών του βολιώτικου συγκροτήματος και ο βαθμός είναι πολύτιμος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αν αναλογιστούμε ότι ο ΑΣ Βόλος 2004 αγωνίστηκε με πολλές απουσίες βασικών παικτριών και απέναντι σε μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα, το αποτέλεσμα είναι απόλυτα θετικό.
Η Άσπα Χατζηλαζάρου, τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων, έκανε μεγάλο παιχνίδι. Είχε στο ενεργητικό της πολλές επεμβάσεις και μόνο σε μία περίπτωση «νικήθηκε». Ήταν στο 25ο λεπτό και στην κοντινή κεφαλιά της Ζντράγκοβιτς, η οποία άνοιξε το σκορ.
Όμως οι παίκτριες του Γιώργου Πλατανιά δεν το έβαλαν κάτω και ακολούθησαν πιστά το πλάνο του προπονητή τους. Προσπάθησαν για την ισοφάριση και τα κατάφεραν στο 62′ μετά από εκτέλεση φάουλ της Γρηγοριάδη και ωραία κεφαλιά της Σύρμου.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Στυλιανός Λεωνίδας της ΕΠΣ Τρικάλων, με βοηθούς τους Παναγιώτη Παπαγεωργόπουλο και Νίκο Τζιάνη της ίδιας Ένωσης.
ΒΟΛΟΣ 2004: Χατζηλαζάρου, Λεονταρίτη, Σταμοπούλου, Αβντόλι, Σύρμου, Νικοπούλου, Γάτσιου, Δημητριάδη, Ανδρέου, Γρηγοριάδη (75′ λ.τρ. Πούλιου), Πάσχου.

Τα αποτελέσματα
Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής στην Α’ Γυναικών είναι τα εξής:
Οδυσσέας Γλ.-Τρίκαλα 2011 1-1
Ελπίδες Καρδ.-Αμαζόνες Δρ. 1-0
ΑΕΛ-Βόλος 2004 1-1
ΠΑΟΚ-Άρης 0-1
Ατρόμητος-Φείδων 6-0
ΟΦΗ-Μεσολόγγι 0-0

  • ΑΣ Βόλος 2004

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις