Με Μεσσλόγγι εκτός έδρας ο ΑΣ Βόλος 2004

Στο Μεσολόγγι με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα παίζει σήμερα Κυριακή (3 μ.μ.) ο Α.Σ. «Βόλος 2004», για την 7η αγωνιστική της Α’ Εθνικής Γυναικών. Οι «ερυθρόλευκες» θα επιδιώξουν το νικηφόρο αποτέλεσμα, που θα τους βοηθήσει πολύ στη μάχη που δίνουν για την παραμονή.

Εφόσον τα καταφέρουν, θα έχουν καταφέρει και αποφασιστικό πλήγμα στην αντίπαλη ομάδα, που βρίσκεται στην προτελευταία θέση.

Ο Α.Σ. «Βόλος 2004» προέρχεται από εντός έδρας ήττα στο ματς με τον Ατρόμητο. Όμως όλοι στον σύλλογο έχουν αφήσει πίσω τους αυτό το άτυχο αποτέλεσμα. Πιστεύουν στις δυνατότητες της ομάδας, η οποία θα παίξει με επιθετικό στιλ προκειμένου να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Η τραυματίας Μάγδα Καλαμπούκα δεν βρίσκεται στη διάθεση του τεχνικού Γιώργου Πλατανιά, που στην αποστολή έχει πάρει 19 παίκτριες. Αυτές είναι οι: Άσπα Χατζηλαζάρου, Γιώτα Μιχαλακάκη, Μαρία Αβντόλι, Κατερίνα Βαϊνοπούλου, Γλυκερία Νικοπούλου, Εβίτα Σταμοπούλου, Αριστέα Λεονταρίτη, Χρύσα Βέτσικα, Ισιδώρα Πάσχου, Παρασκευή Πούλιου, Άρτεμις Γεωργολοπούλου, Ειρήνη Ανδρέου, Χρύσα Γάτσιου, Φιλίτσα Σύρμου, Δήμητρα Γρηγοριάδη, Σταυρούλα Κυριάκου, Βανέσα Νικάκη, Βάσω Δημητριάδη, Έλενα Δουκατζή.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Δημήτρης Κουφογιάννης της ΕΠΣ Φωκίδας, με βοηθούς τους Χαράλαμπο Χλεμπογιάννη και Νικογιάννη Τσιπούρα της ίδιας Ένωσης. Ο Γιώργος Κωνσταντίνου από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας θα είναι παρατηρητής διαιτησίας.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής είναι το εξής:
Οδυσσέας Γλυφάδας-ΑΕΛ
Μεσολλόγι-ΑΣ Βόλος 2004
ΠΑΟΚ-Ελπίδες Καρδίτσας
Ατρόμητος-Τρίκαλα 2011
ΟΦΗ-Αμαζόνες Δράμας
Φείδων Άργους-Άρης

  • ΑΣ Βόλος 2004

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις