Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Στέφανος Βαρούχας

Το παιχνίδι της Κυριακής με τον Γ.Σ. Αλμυρού εκτός έδρας απασχολεί τον Ολυμπιακό Βόλου, με τους «ερυθρόλευκους» να στοχεύουν στη δεύτερη φετινή εκτός έδρας νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που τα πηγαίνει πολύ καλά φέτος στο πρωτάθλημα και φιγουράρει στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Στέφανος Βαρούχας δεν έλαβε μέρος ούτε την Δευτέρα στο κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας (γυμνάστηκε ατομικά με βάρη στο γυμναστήριο). Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός έχει πάρει την συγκατάθεση του γιατρού να προπονηθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, αύριο Τετάρτη και εκτός απρόοπτου θα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για την κυριακάτικη αναμέτρηση.
Στο παιχνίδι με τον ΓΣΑ επιστρέφει μετά από ένα μήνα απραξίας και ο Γιώργος Θέος, μια πολύτιμη μονάδα για τους «ερυθρόλευκους», με την τεχνική ηγεσία να πιστεύει στις δυνατότητές του. Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος (με τον Οπούντιο) επιστρέφει και ο Γιάννης Καραμπάς, ο οποίος είχε μείνει εκτός λόγω τραυματισμού.
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στην ομάδα και ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί στον Αλμυρό με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Θυμίζουμε, πως στον Γυμναστικό αγωνίζονται τρεις παίκτες που πέρυσι φορούσαν την ερυθρόλευκη φανέλα. Συγκεκριμένα οι Κώστας Φλίγκος, Βαγγέλης Στουρνάρας, Χρήστος Χολέβας. Επίσης, αγωνίζονται και παίκτες που στο πρόσφατο παρελθόν αγωνίστηκαν στον Ολυμπιακό, όπως ο τερματοφύλακας Άγγελος Σταυράκης, αλλά και οι Νάκας και Καψιώτης που έπαιξαν στην ομάδα Κ20 του συλλόγου.
Σήμερα Τρίτη οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν ρεπό και από την Τετάρτη η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Αλμυρό θα μπει στην τελική ευθεία.

  • Ολυμπιακός Βόλου

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις